Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 apr 2012 - Anul XVII, nr. 92 (4997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Huiduieli la o acţiune ecologică a PDL desfăşurată în Sectorul 6 în prezenţa lui Udrea şi Prigoană

Duminică, 22 Aprilie 2012 (16:25:48)

PDL Bucureşti a lansat, duminică, o campanie de reciclare a hârtiei, într-un parc din Sectorul 6 al Capitalei, la eveniment fiind prezenţi reprezentanţi ai organizaţiei, inclusiv Elena Udrea şi Silviu Prigoană, care au fost primiţi cu huiduieli de către pensionari.

Primele reacţii au apărut când preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a anunţat, în faţa unui cort instalat la intrarea în Parcul Moghioroş, demararea campaniei "Bucureştiul reciclează", un bătrân strigând "Jos Băsescu".

Mai multe persoane s-au declarat nemulţumite de faptul că democrat-liberalii ofereau câte un tricou gratis pentru cel puţin cinci kilograme de hârtie aduse la centrul de reciclare. Unii spuneau că aşteaptă şi un pix şi o şapcă, aşa cum li se promisese.

Silviu Prigoană, candidatul PDL la Bucureşti, a dorit să meargă prin mulţime şi să socializeze cu electoratul, însă a fost primit, dintre toţi reprezentanţii PDL, cu cele mai multe huiduieli.

Din dorinţa de a arăta că nu se teme de contracandidaţii săi, Prigoană a semnat, când a întâlnit un voluntar care strângea semnături pentru candidatura lui Sorin Oprescu, pe lista de susţinere a candidaturii actualului primar general, el precizând că a făcut acest gest ca simplu cetăţean al Capitalei.

"În parcul Moghioroş erau tineri care adunau semnături pentru domnul Oprescu. Spuneau că nu prea semnează lumea. Am încercat să-l sprijin, am semnat pentru că nu e corect să candidez singur. Una e să semnez pentru a candida şi alta e votul, votul o să mi-l dau mie", a explicat Prigoană, ulterior, pentru MEDIAFAX.

În timp ce candidatul PDL făcea declaraţii presei, un pensionar i-a strigat: "Prigoană, lasă-ne!". "Îmi cer scuze, trebuie să vă las, electoratul e suveran", a răspuns, în glumă, acesta.

Pensionarul a continuat: "Dă banii pensionarilor înapoi! (...) Aţi făcut afaceri cu gunoaiele, cu domnul Negoiţă şi acum veniţi să ne daţi nouă lecţii". "Nu am făcut (afaceri, n.r.) cu Negoiţă, ci cu Primăria Capitalei, sunteţi dezinformat", a răspuns Prigoană.

În timpul manifestării democrat-liberale, în parc a ajuns şi candidatul PC la Primăria Sectorului 6, Ştefan Florescu, cu mai mulţi simpatizanţi, el declarând că se află întâmplător în zonă, fiind la plimbare cu fiicele sale.

Atmosfera din parc a devenit încordată, delimitându-se tabere de susţinători ai puterii şi ai opoziţiei. Grupurile s-au acuzat reciproc, mai multe zeci de minute, că ar primi mâncare sau bani din partea partidelor pentru a veni să facă scandal la acţiunile de partid ale adversarilor.

"Fugi domnule, că nu veţi fi ales niciodată, să fiţi sănătos. Eu o să vin zilnic aici, în parc, şi o să vă arăt că nu veţi fi ales", i-a spus o femeie lui Silviu Prigoană, în timp ce acesta încerca să părăsească zona.

Femeia a fost acuzată însă de un bărbat că primeşte mâncare de la PC.

Atmosfera s-a destins abia după plecarea din parc a politicienilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Huiduieli la o acţiune ecologică a PDL desfăşurată în Sectorul 6 în prezenţa lui Udrea şi Prigoană.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Huiduieli la o acţiune ecologică a PDL desfăşurată în Sectorul 6 în prezenţa lui Udrea şi Prigoană3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prea putin... trimis de
(23 apr 2012, 01:36:32
Ma mir ca nu au aruncat si cu oua in ei...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei