Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 apr 2012 - Anul XVII, nr. 92 (4997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

UNPR Suceava şi-a prezentat oficial primii candidaţi la alegerile locale

Duminică, 22 Aprilie 2012 (18:29:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidaţii UNPR din zona Suceava pentru alegerile locale din data de 10 iunie 2012 au fost prezentaţi în mod oficial. Lansarea acestora a avut loc vineri, în prezenţa conducerii judeţene a UNPR Suceava şi a aproximativ 200 de membri ai acestei formaţiuni politice. Încă de la începutul evenimentului de vineri, preşedinta UNPR Suceava, Cătălina Vartic, i-a prezentat pe cei care vor intra în lupta electorală pentru a câştiga Primăria Suceava, precum şi primăriile localităţilor din apropierea municipiului reşedinţă de judeţ. Astfel, în Suceava va candida Adrian Macovei, în Bosanci – Nistor Găitan, Dumbrăveni – Sorin Bursuc, Fântânele – Leonte Costin, Ipoteşti – Florin Grămadă, Liteni – Gheorghe Tănăsuc, Salcea – Florin Cheia, Siminicea – Vasile Clim, Udeşti – Dan Viziteu, Vereşti – Gheorghe Tabără, Adâncata – Ioan Lucaci, Dărmăneşti – Ioan Boiciuc, Mitocu Dragormirnei – Viorel Murariu, Moara – Dorel Constantin Dumitraş, Stroieşti – Gheorghe Scheuleac, Hânţeşti – Beniamin Duduman, Vultureşti – Alexandru Vieru, Buneşti – Emanuel Zancu, şi nu în ultimul rând, Şcheia – Dan Motoveleţ.

Lidera UNPR Suceava a ţinut să sublinieze faptul că alegerile din data de 10 iunie 2012 reprezintă prima confruntarea electorală pentru această formaţiune, subliniind că progresiştii vor merge în faţa electoratului cu oameni tineri, cu experienţă, bine pregătiţi şi cu şanse reale să câştige funcţiile pentru care candidează. „Candidaţii noştri sunt, în primul rând, oameni frumoşi, şi sunt oamenii în care noi avem încredere”, a spus Vartic.

Cătălina Vartic, care candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, a subliniat că toţi candidaţii UNPR au înţeles că trebuie să facă politică în primul rând pentru oameni, şi nu pentru partidele politice.

„Politica trebuie făcută pentru oameni şi nu pentru partide. Iar când spun partide nu mă refer la simpli membri de partid, ci la cei care fac parte din conducerea formaţiunilor politice, la cei care, folosindu-se de statutul pe care îl au, împart funcţii şi bani după bunul lor plac”, a spus Vartic.

La rândul său, candidatul UNPR pentru Primăria Suceava, Adrian Macovei, a declarat că, din punctul său de vedere, municipiul reşedinţă de judeţ merită un alt fel de primar, care să vină în faţa sucevenilor cu proiecte concrete şi eficiente pentru a încuraja mediul de afaceri şi „care să fie acea gură de oxigen de care noi toţi, locuitorii acestui oraş, avem atâta nevoie. Şi vorbesc aici de salariaţi, pensionari, elevi, studenţi, dar şi firme private, activitatea acestora din urmă susţinând economia oraşului şi asigurând un număr semnificativ de locuri de muncă”.

. Macovei i-a prezentat şi pe o parte dintre candidaţii acestui partid pentru Consiliul Local Suceava, respectiv Narcisa Airoaie, Elena Gemănariu, Ciprian Anton, Cristian Horvat, Viorel Cozmei, Adrian Păşnicuţu, Delia Muscaliuc şi Ciprian Gagiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UNPR Suceava şi-a prezentat oficial primii candidaţi la alegerile locale.
 Vizualizări articol: 912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 11 voturi
UNPR Suceava şi-a prezentat oficial primii candidaţi la alegerile locale3.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei