Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 apr 2012 - Anul XVII, nr. 92 (4997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa Meenakshi Thapar a fost răpită şi decapitată de doi colegi de breaslă

Actriţa indiană Meenakshi Thapar, care a jucat în pelicula horror "404", a fost răpită de doi colegi actori, care au asasinat-o apoi pe platourile de filmare unde a fost turnat ultimul ei lungmetraj.

Actorii Amit Jaiswal şi Preeti Surin - care erau implicaţi într-o relaţie romantică - au răpit-o pe Meenakshi Thapar după ce au auzit-o pe aceasta vorbind despre averea familiei sale şi statutul social de care se bucură în oraşul Dehradun, informează hollywoodreporter.com.

Potrivit presei indiene, cei doi actori au invitat-o pe Thapar într-o călătorie în Gorakhpur, un oraş aflat în apropiere de graniţa indiano-nepaleză. Acolo au răpit-o şi cerut părinţilor actriţei o răscumpărare de 1.500.000 de rupii (circa 28.766 dolari). Poliţia indiană a spus că Jaiswal şi Surin au ameninţat-o pe mama actriţei, spunându-i că, dacă nu va plăti răscumpărarea, o vor forţa pe fiica ei să joace în filme pornografice.

 Mama actriţei Meenakshi Thapar a plătit 60.000 de rupii (1.151 dolari), însă Thapar a fost în cele din urmă asasinată.

Actriţa a fost strangulată, decapitată, iar părţi din trupul ei au fost aruncate în mai multe locuri din apropiere de Mumbai. Cutia toracică a actriţei a fost descoperită într-un rezervor de apă, iar capul ei, înfăşurat într-o pungă din plastic, a fost aruncat pe marginea drumului dintr-un autobuz aflat în mers.

Jaiswai şi Surin au mărturisit crima, după ce poliţia indiană i-a arestat şi a găsit asupra lor cartela SIM extrasă din telefonul mobil al actriţei Meenakshi Thapar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa Meenakshi Thapar a fost răpită şi decapitată de doi colegi de breaslă.
 Vizualizări articol: 1503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa Meenakshi Thapar a fost răpită şi decapitată de doi colegi de breaslă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comit si eu o "mondenitate" trimis de
(21 apr 2012, 13:15:30
Articol din categoria "monden". Cuiva, i s-a taiat gatul. Ce daca? E la moda. Daca metoda s-ar adopta si la noi, si ar mai si face parte din categoria "mondenului", cat de repede s-ar face reforma economica... PDL ne-a invatat sa fim duri. Asta, daca, bineinteles, nu suntem deja morti, asa cum ne-ar vrea "cucoanele" PDL, aflate intr-o perpetua cautare de posete de firma si de lux...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei