Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 apr 2012 - Anul XVII, nr. 80 (4985)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Natalie Portman promovează un ruj produs de casa Dior în favoarea copiilor săraci

Actriţa americană Natalie Portman promovează rujul Nude Grege nr. 169 produs de casa Dior, iar încasările obţinute din comercializarea acestui produs vor fi donate fundaţiei Free the Child, care sprijină copiii săraci din lumea întreagă, informează contactmusic.com.

Actriţa americană, care este imaginea parfumului Miss Dior şi a fundaţiei Diorskin Nude, este ambasadoare a acestei fundaţii de caritate, care militează pentru sprijinirea copiilor săraci.

Natalie Portman a spus că a ales acest model de ruj datorită numărului 169, întrucât acesta are o semnificaţie specială pentru ea.

"Şase este numărul lunii în care s-au născut toţi membrii familiei mele - toată lumea s-a născut în iunie. Suntem cu toţii bebeluşi născuţi în iunie. Nouă este un număr magic, iar unu este fiul meu - numele lui, Aleph, înseamnă cifra unu în ebraică", a explicat actriţa americană.

Natalie Portman, căsătorită cu coregraful Benjamin Millepied, are în spate o colaborare îndelungată cu casa Dior şi a vândut recent la licitaţie în scopuri caritabile rochia vintage din 1954 pe care a purtat-o la gala de decernare a premiilor Oscar din acest an.

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din filmul "Léon", al lui Luc Besson, şi a continuat cu partituri în filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta". Portman a jucat în ultimii ani în filme din genuri diferite, precum comediile "Măria Ta/ Your Highness" şi "Fără obligaţii/ No Strings Attached", filmul de acţiune "Thor" şi drama "Hesher". În thrillerul psihologic "Lebăda neagră/ Black Swan" din 2010, Natalie Portman a interpretat rolul unei balerine cu tendinţe automutilante. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensată în 2011 cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol principal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Natalie Portman promovează un ruj produs de casa Dior în favoarea copiilor săraci.
 Vizualizări articol: 515 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Natalie Portman promovează un ruj produs de casa Dior în favoarea copiilor săraci0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei