Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mar 2012 - Anul XVII, nr. 75 (4980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mickey Rourke adoptă un căţel maidanez din România

Actorul american Mickey Rourke, aflat în România pentru filmările la thrillerul "Dead in Tombstone", a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că a decis să adopte un câine maidanez pe care l-a găsit pe platouri, căruia i-a dat numele Foxy.

Un mare iubitor de animale, Rourke a decis să adopte un câine vagabond din România, după ce a văzut că pe străzile Bucureştiului există multe animale fără stăpân.

În aceeaşi conferinţă de presă, celebrul actor american a anunţat că intenţionează să construiască şi un adăpost pentru câinii maidanezi din Bucureşti. Mickey Rourke a mai spus că adăpostul se va numi "The wild dogs of Romania Sanctuary".

Actorul a spus că deja şi-a găsit câţiva parteneri pentru acest demers, aceştia fiind veterinarii Mircea Zeţa şi Simion Corneliu, dar şi David Matinez, un spaniol care lucrează în România şi care s-a arătat doritor să pună la dispoziţie terenul pe care va fi ridicat acest adăpost.

Mickey Rourke a declarat că are nevoie pentru adăpost de un teren de dimensiunile unuia de fotbal şi un buget de 1,5 milioane de dolari. "Nimeni nu va face niciun ban din această investiţie", a declarat actorul, care a venit la conferinţa de presă însoţit de doi câini pe care i-a găsit pe platourile de la Castel Film, unde filmează în prezent.

Rourke a mai spus că în Consiliul de Administraţie al adăpostului va fi inclus şi un vechi prieten de-al său, Ilie Năstase.

Adăpostul ar trebui să găzduiască, potrivit actorului, 1.000 de câini.

De asemenea, el a spus că ar dori ca în adăpost să existe o cameră unde stăpânii animalelor care au murit să se poată reculege.

Întrebat când va începe să construiască adăpostul, actorul american a spus că va face acest lucru imediat ce va obţine banii necesari. "Voi veni destul de des pe aici", a declarat Rourke.

În timpul conferinţei de presă, actorul a încercat să-i convingă pe cei prezenţi să adopte unul dintre câinii cu care s-a prezentat, căruia i-a dat numele Colonelul - un patruped bătrân pe care l-a dus recent să fie operat, pentru că şchiopăta din cauza unor alice.

Despre Foxy, pe care o va duce acasă, la New York, Rourke a spus că se va înţelege cu ceilalţi câini pe care îi are. Din păcate, Foxy nu a fost prezentă la conferinţa de presă, deoarece, după cum a descris-o Rourke, este un câine sperios. Veterinarii au încercat să o prindă cu ajutorul unui gel tranchilizant, însă câinele a fugit pe domeniul Castel Film.

Mickey Rourke a spus că doreşte să facă asemenea acţiuni umanitare, deoarece doreşte să realizeze lucruri importante cu viaţa lui, dincolo de actorie. "Vreau să fac ceva cu timpul meu, care să mă facă să-mi merit aerul pe care-l respir", a spus actorul.

"Nu există câini răi, există doar oameni răi", a mai spus acesta.

De asemenea, actorul a vorbit despre relaţia specială pe care o are cu câinii. El a povestit cum, la un moment dat, a vrut să se sinucidă: "Mi-am băgat ţeava de la armă în gură, dar, între timp, unul dintre câini a venit lângă mine şi se uita de parcă mă întreba" «Dacă pleci, cine va avea grijă de mine?»", a spus actorul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mickey Rourke adoptă un căţel maidanez din România.
 Vizualizări articol: 496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mickey Rourke adoptă un căţel maidanez din România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei