Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 mar 2012 - Anul XVII, nr. 75 (4980)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Colţul cititorului

Cangurul lingvist, din nou la Vereşti

Sâmbătă, 24 martie 2012, s-a desfăşurat la Bucureşti, la Colegiul Naţional „Sfântu Sava”, proba de baraj a Concursului Internaţional Cangurul Lingvist, faza naţională.

Şcoala cu clasele I-VIII Vereşti a fost reprezentată la secţiunea limba franceză de doi elevi, fraţi, Teodora-Christina Purice, clasa a V-a B, şi Samuel-Eduard Purice, clasa a VII-a.

Elevul Samuel Purice a participat pentru a doua oară la acest prestigios concurs, de unde, anul trecut, s-a întors cu un valoros premiu II. Participarea sa, precum şi calificarea la acest concurs au fost pe deplin meritate. Anul acesta, celor doi elevi le-au fost alături părinţii, care i-au însoţit la Bucureşti şi care au preluat o parte din emoţiile şi bucuriile lor.

Dând dovadă de o bună cunoaştere a limbii franceze, de o pregătire susţinută, de perspicacitate, de concentrare, cei doi elevi s-au întors victorioşi de la acest concurs. Astfel, Samuel-Eduard Purice a obţinut premiul III, iar sora sa, Teodora-Christina Purice, a obţinut premiul I, care se va concretiza într-o excursie în străinătate.

Bucuria pe care o citim pe chipurile celor doi elevi ne-a umplut inimile nouă, profesorilor, părinţilor, colegilor. Ne mândrim cu astfel de elevi, ne bucurăm alături de ei de rezultatele muncii lor şi ne dorim ca şi în viitor să ne aducă astfel de bucurii.

Ca anul trecut, şi în acest an deplasarea la acest concurs internaţional nu ar fi fost posibilă fără sprijinul acordat de Primăria Vereşti, prin dl primar Dănuţ Gavriliuc, care, şi de această dată, ne-a susţinut din punct de vedere financiar şi căruia îi mulţumim pentru ajutorul acordat. Ne bucurăm din suflet pentru rezultatele obţinute de elevii noştri şi îi felicităm încă o dată şi pe această cale.

Prof. Carmen-Camelia Ursachi, consilier educativ, Şcoala cu clasele I – VIII Vereşti

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cangurul lingvist, din nou la Vereşti.
 Vizualizări articol: 2373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cangurul lingvist, din nou la Vereşti1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei