Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mar 2012 - Anul XVII, nr. 66 (4971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gisele Bündchen a hrănit cu biberonul un pui de elefant

Gisele Bündchen a hrănit cu biberonul un pui de elefant, în timpul unei călătorii recente pe care a făcut-o în Africa, unde top modelul brazilian a vizitat un centru pentru protecţia animalelor care adăposteşte şi un "orfelinat" pentru exemplarele tinere abandonate.

Gisele Bündchen a vizitat centrul David Sheldrick Wildlife Trust, un orfelinat pentru puii de elefant din Kenya, informează people.com.

În timpul vizitei sale, modelul brazilian a interacţionat cu mai mulţi pui de elefant, iar cu unul dintre ei a stabilit o legătură specială, în timp ce îl hrănea cu biberonul. Modelul a vorbit apoi despre această experienţă de viaţă într-o serie de mesaje postate pe contul ei de Facebook.

"Când am ajuns la David Sheldrick Wildlife Sanctuary m-am simţit ca şi cum mă aflam într-un vis. Am mers într-o zonă deschisă şi, după câteva minute, eram înconjuraţi de un grup de pui de elefant", a spus Gisele Bündchen.

Această călătorie a reprezentat pentru modelul brazilian o bună ocazie de a învăţa lucruri noi despre speciile în pericol. Gisele Bündchen şi-a îndemnat cu această ocazie fanii din lumea întreagă să se implice mai mult în activităţile de conservare a speciilor periclitate.

"Nu voi înţelege niciodată cum ar putea cineva să ucidă sau să facă rău unei specii atât de frumoase şi de speciale cum este elefantul. Trebuie să vorbim în numele acestor animale, altfel ele vor continua să se afle în pericol", a continuat Gisele Bündchen.

În mai 2011, Gisele Bündchen s-a situat, pentru al cincilea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes. Presa internaţională afirmă că modelul brazilian a câştigat anul trecut suma de 45 de milioane de dolari, după ce a devenit imaginea oficială a brandului Pantene, în martie 2010.

Top modelul Gisele Bündchen este căsătorită cu starul fotbalului american Tom Brady şi este mamă a unui băieţel născut în decembrie 2009.

Gisele Bündchen este ambasadoare a bunăvoinţei pentru Programul pentru Mediu al Organizaţiei Naţiunilor Unite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gisele Bündchen a hrănit cu biberonul un pui de elefant.
 Vizualizări articol: 517 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gisele Bündchen a hrănit cu biberonul un pui de elefant0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei