Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 mar 2012 - Anul XVII, nr. 66 (4971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Donald Trump îşi lansează un nou parfum

Magnatul american Donald Trump a anunţat că va lansa un nou parfum pentru bărbaţi, intitulat "Success by Trump", realizat în colaborare cu compania The Five Star Fragrance.

În urmă cu opt ani, Donald Trump a lansat pe piaţă primul său parfum masculin, "Donald Trump The Fragance", în colaborare cu brandul Estee Lauder, informează contactmusic.com.

Magnatul american speră că noul său parfum va deveni în scurt timp un produs apreciat pe plan internaţional.

"Primul parfum a înregistrat vânzări bune, dar el a fost conceput pentru a fi mai mult un produs al companiei mele. Atunci am vrut să creăm un parfum reprezentativ pentru toate cluburile mele, toate clădirile mele, toată averea mea. Îl folosim încă şi acum. Acest al doilea parfum va avea acelaşi scop, dar el va fi mai mult un parfum internaţional. Vom pătrunde cu el pe mult mai multe pieţe", a declarat Donald Trump pentru site-ul WWD.com.

Rafael Villoldo, vicepreşedintele Perfumania Holdings Inc., grupul din care face parte compania The Five Star Fragrance, spune că noul parfum include o puternică tentă "aspiraţională" pentru clienţi şi doreşte să reprezinte succesul în afaceri al familiei Trump.

"Parfumul se bazează pe mai multe elemente, nu doar numele şi personalitatea lui. Produsul vorbeşte despre stilul de viaţă şi ceea ce reprezintă el (Donald Trump, n.r.) - ideea de bogăţie. Familia Trump înseamnă succes. Trump este un nume care captează aspiraţiile oamenilor", a spus Villoldo.

Parfumul "Success by Trump" va fi lansat într-o primă etapă, în această lună, în Statele Unite, unde va fi comercializat în exclusivitate în reţeaua de magazine Macy's.

Printre produse sub brandul Trump se regăsesc linii vestimentare pentru bărbaţi, Trump Vodka, Trump Tea, Trump Mineral Water, revista Trump, Trump Home Furniture, Trump Model Management, Trump Steaks şi Trump Chocolate.

Pe lângă imperiul cu operaţiuni în imobiliare, hoteluri şi cazinouri pe care îl conduce, miliardarul Donald J. Trump este gazda şi producătorul executiv al emisiunii TV "The Apprentice/ Ucenicul". Cărţile sale ocupă prima poziţie în topul bestsellerurilor realizat de New York Times. Trump a scris volume de succes, precum "Gândeşte ca un campion", "Arta negocierii", "Cum supravietuieşti în top", "Arta revenirii" şi "Cum să devii bogat", precum şi alte cărţi care au schimbat viaţa a milioane de oameni din toată lumea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donald Trump îşi lansează un nou parfum.
 Vizualizări articol: 459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donald Trump îşi lansează un nou parfum0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei