Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mar 2012 - Anul XVII, nr. 65 (4970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Winslet debutează în teatru

Kate Winslet, care a obţinut cele mai prestigioase distincţii pentru prestaţia sa în filme, ar putea debuta, în curând, în teatru, în spectacolul "Skylight", alături de Bill Noghy

Winslet a vorbit de câteva ori cu regizorul spectacolului, David Hare, şi, după trei luni de negocieri, o sursă apropiată actriţei a declarat: "Este pur şi simplu îndrăgostită de spectacol şi i-ar plăcea foarte mult să joace în el", informează femalefirst.co.uk.

Cu toate acestea, ar exista câteva obstacole "de natură personală" care ar putea-o împiedica pe actriţă să joace pe scenă - cei doi copii, Mia, de 11 ani şi Joe, de 8 ani, pe care îi are din două mariaje. Potrivit Daily Mail, Winslet îşi doreşte să joace în "Skylight", dar acest lucru nu este sută la sută sigur.

De asemenea, nu este sigur dacă spectacolul va fi jucat în West End, la Londra, sau pe Broadway, la New York.

"Skylight", care i-a avut în distribuţia originală pe Michael Gambon şi Lia Williams, spune povestea unui bărbat care se întâlneşte cu o fostă amată a sa, de pe vremea când soţia sa încă trăia.

Kate Winslet, în vârstă de 36 de ani, este cunoscută pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a jucat într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire" şi muza lui J. M. Barrie din "În căutarea tărâmului pierdut".

Kate Winslet a primit în 2009 Oscarul, dar şi premiul BAFTA pentru rolul din "Cititorul/ The Reader", precum şi un Glob de Aur pentru prestaţia din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road".

La ediţia din acest an a premiilor Globul de Aur, Kate Winslet a fost desemnată "cea mai bună actriţă într-un lungmetraj TV sau într-o miniserie" pentru rolul său din serialul "Mildred Pierce". Tot anul acesta, la cea de-a 37-a gală a premiilor César, actriţa britanică a primit un premiu onorific pentru întreaga carieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Winslet debutează în teatru.
 Vizualizări articol: 469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Winslet debutează în teatru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei