Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mar 2012 - Anul XVII, nr. 65 (4970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Hudson s-a căsătorit cu Matt Bellamy

Actriţa Kate Hudson s-ar fi căsătorit în secret cu liderul trupei britanice Muse, Matt Bellamy, potrivit spuselor mamei ei, actriţa Goldie Hawn. Hawn a sugerat că fiica ei, care are un băiat de şapte luni, Bingham, împreună cu Bellamy, s-ar fi căsătorit cu starul rock.

"Copiii mei se poartă minunat cu copiii lor şi au instincte de părinţi minunate", a spus Goldie Hawn într-un interviu pentru ES Magazine, informează femalefirst.co.uk.

"Când fiica mea, Kate, s-a căsătorit cu un star rock englez (Matt Bellamy - n.r.) nu m-a deranjat, tot ce contează este ca relaţia să fie bună. Meseria nu îi defineşte neapărat pe oameni. Kate nu a luat prea multe obiceiuri britanice, are personalitatea ei proprie", a adăugat actriţa.

În 2010, Kate Hudson, care avea deja o relaţie cu starul rock, spunea că nu se grăbeşte să se căsătorească. Actriţa a mai fost măritată, în perioada 2000 - 2007, cu rockerul american Chris Robinson, solistul trupei The Black Crowes.

Kate Hudson, fiica actorilor Goldie Hawn şi Bill Hudson, a devenit cunoscută în 2001 graţie rolului din filmul "Aproape celebri/ Almost Famous", obţinând ulterior roluri principale într-o serie de producţii hollywoodiene de succes, precum "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days", "Cheia schelet/ The Skeleton Key", "Mămică de ocazie/ Raising Helen", "Noi doi şi Dupree", "Aurul nebunilor" şi "Războiul mireselor/ Bride Wars".

Matthew Bellamy este solistul trupei Muse, una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa. Printre premiile câştigate se numără Best British Band (NME Awards şi Kerrang! Awards) şi Best Live Act (Q Awards, Brit Awards, NME Awards, Kerrang! Awards, Vodafone Live Music). În plus, activitatea britanicilor a fost recompensată cu mai multe discuri de platină şi de aur.

Muzica Muse îmbină rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul şi chiar cu muzica clasică şi electronică. Hituri ca "Time Is Running Out" şi "Starlight" dovedesc că amestecul de stiluri este unul reuşit. Trupa britanică a adunat, în iunie 2007, pe stadionul Wembley, un public de peste 60.000 de spectatori. De asemenea, în luna octombrie a aceluiaşi an, trupa a concertat la Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Hudson s-a căsătorit cu Matt Bellamy.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Hudson s-a căsătorit cu Matt Bellamy0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei