Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mar 2012 - Anul XVII, nr. 53 (4958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sandra Bullock a dat în judecată o companie producătoare de ceasuri

Sandra Bullock a dat în judecată o companie producătoare de ceasuri care a folosit numele actriţei americane într-o campanie de promovare a unui model de ceas încrustat cu diamante.

Actriţa americană, în vârstă de 47 de ani, a deschis acest proces împotriva companiei ToyWatch USA, la tribunalul din oraşul Santa Monica din statul California, informează contactmusic.com.

În documentele depuse la tribunal, actriţa susţine că ToyWatch USA s-a folosit de numele ei pentru a promova un model de ceas încrustat cu diamante, întrucât în mesajul publicitar lansat de această firmă se afirmă faptul că acel model este identic cu ceasul purtat de Sandra Bullock în rolul din filmul "Povestea unui campion/ The Blind Side", pentru care vedeta americană a fost recompensată cu premiul Oscar în 2009.

Sandra Bullock susţine că drepturile ei au fost astfel încălcate şi a cerut tribunalului californian să oblige respectiva companie să îi acorde compensaţii financiare.

După ce a jucat în "Povestea unui campion/ The Blind Side", Sandra Bullock a luat o pauză în carieră, a divorţat de Jesse James şi a adoptat un bebeluş, pe nume Louis. Actriţa americană, care a devenit celebră jucând în special în comedii şi în filme romantice, pare să prefere în ultimii ani roluri din repertoriul dramatic şi poate fi văzută în prezent pe marile ecrane în filmul "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks şi Viola Davis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandra Bullock a dat în judecată o companie producătoare de ceasuri.
 Vizualizări articol: 322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandra Bullock a dat în judecată o companie producătoare de ceasuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei