Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 ian 2012 - Anul XVII, nr. 23 (4928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Claire Danes a primit titlul Femeia Anului din partea Universităţii Harvard

Actriţa americană Claire Danes a primit premiul Hasty Pudding pentru femeia anului, din partea secţiei de teatru a Universităţii Harvard, în cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiază un obicei datând din secolul al XVIII-lea, informează femalefirst.co.uk.
Clubul Hasty Pudding de la Harvard, fondat în 1795, reprezintă cea mai veche trupă de teatru de amatori din Statele Unite ale Americii şi oferă acest premiu în fiecare an.
Claire Danes a primit o "oală de budincă", după care a condus tradiţionala paradă prin Harvard Square.Actriţa a urcat pe scenă şi a trebuit să pretindă că susţine un tradiţional test de aptitudini, prin care sunt evaluate cunoştinţele studenţilor, înainte de a primi titlul de femeia anului. Claire Danes a fost nevoită să recite un fals monolog din Shakespeare, al cărui prim vers a fost "To be or not to be, an angry lesbian" (A fi sau a nu fi, o lesbiană furioasă). Actriţa a dansat apoi alături de un student de la Universitatea Harvard costumat într-un virus şi a defilat în partea a doua a ceremoniei într-o limuzină Bentley decapotabilă, alături de doi studenţi în travesti.
Deşi este un premiu prestigios, actorii premiaţi sunt de multe ori ruşinaţi de ceea ce trebuie să facă pentru a-l primi. Câştigătoarea din 2008, Renee Zellweger, a trebuit să poarte un costum care o făcea să arate mult mai corpolentă decât este în realitate, iar actorul James Franco a fost nevoit să mulgă o vacă "gay", o aluzie la rolul său din filmul "Milk - Preţul curajului".
Onoarea este rezervată actorilor care au avut o contribuţie importantă la dezvoltarea industriei de divertisment.
Câştigătorii primesc o oală de budincă aurită, o tradiţie care datează din 1795, când 21 de studenţi de la Harvard au stabilit ca fiecare membru al noului lor club să aducă "o oală de budincă de cereale" la întâlnirile lor.
Printre câştigătorii din anii anteriori ai acestui premiu se numără actriţele Meryl Streep, Katharine Hepburn, Elizabeth Taylor, Julia Roberts, Jodie Foster, Meg Ryan, Halle Berry, Catherine Zeta Jones, Charlize Theron, Scarlett Johansson şi actorii Christophher Walken, Richard Gere, Clint Eastwood, Tom Cruise, Robert De Niro, Harrison Ford, Steven Spielberg, Anthony Hopkins, Bruce Willis şi Ben Stiller. Laureaţii din 2011 au fost actriţa Julianne Moore şi prezentatorul de televiziune Jay Leno.
Pe de altă parte, actorul Jason Segel va primi titlul de bărbatul anului din partea secţiei de teatru a Universităţii Harvard, după cum informa în 25 ianuarie bbc.co.uk. Jason Segel va primi, pe 3 februarie, o "oală de budincă", după care va conduce tradiţionala paradă prin Harvard Square. Starul va trebui să pretindă că susţine un tradiţional test de aptitudini, prin care sunt evaluate cunoştinţele studenţilor, înainte de a primi titlul de bărbatul anului.
Claire Danes, în vârstă de 32 de ani, este o actriţă americană de film, teatru şi televiziune, recompensată cu un Glob de Aur şi un premiu Emmy, care s-a remarcat în serialele TV " My-So-Called-Life" şi "Homeland", dar şi în lungmetrajele "Fiicele doctorului March", "Cum să faci o cuvertură americană", "Romeo şi Julieta", "Orele", "Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor" şi "Pulbere de stele".
Jason Segel, în vârstă de 32 de ani, este cunoscut pentru rolurile din "Înşelat de Sarah Marshall/ Forgetting Sarah Marshall", "Un pic însărcinată", dar şi din serialele "CSI" şi "How I met Your Mother". El este, de asemenea, un cunoscut scenarist şi producător de film.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Claire Danes a primit titlul Femeia Anului din partea Universităţii Harvard.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Claire Danes a primit titlul Femeia Anului din partea Universităţii Harvard0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei