Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 oct 2011 - Anul XVI, nr. 249 (4847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lindsay Lohan riscă o nouă pedeapsă cu închisoarea

Lindsay Lohan riscă o nouă pedeapsă cu închisoarea, după ce justiţia americană a revocat ordinul de plasare în libertate condiţionată emis pe numele starletei americane, acuzată că a încălcat în repetate rânduri condiţiile acestui regim, a anunţat Curtea Superioară din Los Angeles.

Actriţa în vârstă de 25 de ani a fost încătuşată la tribunal miercuri, după pronunţarea revocării regimului de libertate condiţionată, şi a părăsit clădirea la puţin timp după ora 12.00 (ora locală, n.r.), după ce a plătit o cauţiune de 100.000 de dolari.

O nouă audiere în acest caz a fost stabilită pentru data de 2 noiembrie.

Judecătoarea Stephanie Sautner a spus că tânăra actriţă americană a lipsit de nouă ori de la întâlnirile pe care le avea programate la un centru social pentru femei, unde trebuia să presteze muncă în folosul comunităţii, după ce a fost condamnată, în luna mai, pentru furtul unui colier.

"A fost o violare a condiţiilor, urmată de alte violări", a declarat judecătoarea în timpul acestei audieri care a durat 40 de minute. "Libertatea condiţionată este un cadou. Chiar este un cadou. Nu este un drept", a adăugat ea.

Shawn Holley, avocata lui Lohan, a încercat să o convingă pe judecătoare declarând că artista "şi-a îndeplinit un număr substanţial" din obligaţiile pe care le avea şi a reamintit faptul că actriţa are la dispoziţie un an pentru a efectua cele 480 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Însă judecătoarea a subliniat că, în afara celor nouă absenţe, Lindsay Lohan a petrecut uneori o singură oră la acel centru social, în loc de cel puţin patru ore, aşa cum se precizează în termenii acordului ei de eliberare condiţionată.

Judecătoarea Sautner a decis, totodată, ca după plata cauţiunii Lindsay Lohan să efectueze cel puţin 16 ore de muncă în folosul comunităţii la morga oraşului Los Angeles, înainte de audierea de pe 2 noiembrie.

În cadrul condamnării ei pentru furtul unui colier, evaluat la 2.500 de dolari, Lindsay Lohan a fost condamnată la 480 de ore de muncă în folosul comunităţii şi la 120 de zile de închisoare. Actriţa şi-a efectuat pedeapsa acceptând să trăiască în regim de arest la domiciliu, în urma unei înţelegeri cu procuratura americană.

Această condamnare era deja rezultatul unei alte violări a regimului de libertate condiţionată, actriţa fiind condamnată anterior pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate şi pentru posesie de stupefiante.

Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003-2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăsnită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lindsay Lohan riscă o nouă pedeapsă cu închisoarea.
 Vizualizări articol: 431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lindsay Lohan riscă o nouă pedeapsă cu închisoarea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei