Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 oct 2011 - Anul XVI, nr. 249 (4847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carla Bruni-Sarkozy a născut o fetiţă

Soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, Carla Bruni-Sarkozy, a născut miercuri seara o fetiţă, la clinica Muette din Paris.

Potrivit unei surse din anturajul Carlei Bruni-Sarkozy, Prima Doamnă a născut în jurul orei "19.00-19.30 (20.00-20.30, ora României) şi totul a fost bine ".

"Deocamdată nu se cunoaşte prenumele fetiţei", a declarat o altă persoană apropiată Primei Doamne.

Este pentru prima dată în istoria Franţei când un preşedinte aflat în exerciţiu devine tată. Palatul prezidenţial a anunţat anterior că nu va comunica pe tema naşterii acestui copil.

Preşedintele Nicolas Sarkozy a fost în cursul după-amiezii, timp de o jumătate de oră, la clinica Muette, unde soţia sa a fost internată miercuri dimineaţă.

El a mers ulterior la Frankfurt, unde a participat la o reuniune cu cancelarul german Angela Merkel.

Sarkozy a părăsit Germania la începutul serii şi a sosit la ora 23.00 (24.00, ora României) la clinică.

 

Nicolas Sarkozy: Naşterea fiicei mele reprezintă o bucurie profundă, dar privată

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a vorbit în premieră joi, cu ocazia unei vizite pe care o efectuează în vestul Franţei, despre naşterea fiicei sale, pe care o descrie ca pe o "bucurie foarte profundă", care este "cu atât mai profundă cu cât este una de natură privată".

Nicolas Sarkozy a adăugat că atât soţia sa, Carla Bruni-Sarkozy, cât şi fiica lor, care s-a născut miercuri seară, "se simt foarte bine".

Preşedintele francez, care nu şi-a modificat deloc agenda de lucru, efectuează o vizită de lucru în Mayenne, un departament rural din vestul Franţei.

La sfârşitul unui discurs informal pe care l-a susţinut în faţa angajaţilor unui centru de triere a deşeurilor, Nicolas Sarkozy a primit mai multe cadouri, printre care s-au numărat o bavetă, o carte pentru soţia sa şi un mic stejar care urmează să fie plantat.

"Este cu adevărat un gest foarte amabil, foarte delicat. Am avut norocul de a resimţi o mare bucurie, toţi părinţii de aici pot să înţeleagă bucuria noastră foarte profundă, o bucurie cu atât mai profundă cu cât ea este una privată", a declarat preşedintele francez.

Referindu-se la prenumele pe care îl va purta bebeluşul, care nu a fost făcut public deocamdată, preşedintele francez a spus: "Îi voi lăsa mamei sale plăcerea de a vi-l spune".

Anturajul Carlei Bruni-Sarkozy a anunţat naşterea fetiţei miercuri, în cursul serii. "Pentru moment, nu se cunoaşte prenumele micuţei", a precizat o sursă. Naşterea a avut loc în jurul orelor "19.00-19.30, totul s-a desfăşurat cu bine", a declarat o altă sursă pentru AFP.

Palatul Elysée a avertizat că nu va furniza nici o informaţie despre copil, în timp ce Carla Bruni-Sarkozy a dat asigurări că va refuza publicarea unor fotografii ale acestuia.

Aceasta este prima dată când un preşedinte francez devine tată în timpul mandatului.

Fetiţa născută miercuri seară este al doilea copil al Carlei Bruni-Sarkozy, în vârstă de 43 de ani, şi al patrulea pentru Nicolas Sarkozy, în vârstă de 56 de ani.

Sarcina Carlei Bruni-Sarkozy, care s-a căsătorit cu preşedintele francez în februarie 2008, nu a fost niciodată confirmată în mod oficial, însă prima doamnă a Franţei şi-a arătat pentru prima dată în public silueta de gravidă pe 26 mai, cu ocazia Summitului G8 de la Deauville.

Carla Bruni, fost model, devenită apoi cântăreaţă, are un fiu în vârstă de 10 ani, al cărui tată este profesorul de filosofie Raphaël Enthoven. La rândul său, Nicolas Sarkozy are doi fii, Pierre şi Jean, cu prima sa soţie, Marie-Dominique Culioli, şi un fiu, Louis, cu cea de-a doua sa soţie, Cécilia Ciganer-Albeniz.

Nicolas Sarkozy s-a căsătorit cu Carla Bruni, fost model, devenită apoi cântăreaţă, la 2 februarie 2008, la câteva luni după divorţul din 2007 de Cecilia Sarkozy.

În vârstă de 56 de ani, el are trei fii cu cele două foste soţii ale sale (Pierre, 26 de ani, Jean, 25 de ani, şi Louis, 14 ani). El are de asemenea un nepot, Solal, fiul lui Jean, născut în ianuarie 2010.

Carla Bruni-Sarkozy, în vârstă de 43 de ani, are un fiu în vârstă de 10 ani, Aurelien, al cărui tată este profesorul de filosofie Raphael Enthoven.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carla Bruni-Sarkozy a născut o fetiţă.
 Vizualizări articol: 627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carla Bruni-Sarkozy a născut o fetiţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei