Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 sep 2011 - Anul XVI, nr. 214 (4812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Manu Chao concertează în Arizona, în semn de protest faţă de legea imigraţiei

Muzicianul franco-spaniol Manu Chao va susţine un concert gratuit în Phoenix, Arizona, pe 21 septembrie, în semn de protest faţă de o lege a imigraţiei foarte controversată, dată de statul american în vara anului trecut, potrivit AFP.

"Anul trecut, am fost cu inima alături de populaţia din Arizona, am văzut-o suferind din cauza legilor ignorante", a spus cântăreţul într-un comunicat.

"Suntem mândri să arătăm că dragostea poate învinge ura", a adăugat Manu Chao.

Legea imigraţie a Arizonei, stat american aflat la graniţa cu Mexicul, cuprindea o serie de prevederi controversate, care au fost înlăturate de un judecător federal, la cererea administraţiei Obama, înainte de intrarea în vigoare, în iulie 2010.

Una dintre aceste prevederi autoriza poliţia să verifice statutul de imigrant al oricărei persoane arestate, cu sau fără motiv.

Manu Chao şi-a făcut debutul muzical la jumătatea anilor '80, în trupa Hot Pants. A urmat apoi Mano Negra, un proiect în cadrul căruia cânta împreună cu fratele şi vărul său şi prin care a lansat nu mai puţin de cinci albume. Debutul în carieră solo a avut loc spre sfârşitul anilor '90, primul său material discografic, intitulat "Clandestino", fiind lansat în 1998. Materialul s-a bucurat de un succes impresionant, iar single-urile "Bongo Bong" şi "Clandestino" au ajuns rapid pe primele poziţii în topuri, Manu Chao devenind astfel noua revelaţie a vremii pe scenă muzicală internaţională. A urmat albumul "Proxima Estacion: Esperanza", în 2001, material ce a inclus mega-hitul "Me Gustas Tu", iar trei ani mai târziu, "Siberie m'etait conteeea", primul album în limbă franceză al artistului. În 2007, Manu Chao a lansat cel de-al patrulea album de studio, "La Radiolina", primul single, "Rainin în Paradize", bucurându-se de un videoclip regizat de celebrul Emir Kusturica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Manu Chao concertează în Arizona, în semn de protest faţă de legea imigraţiei.
 Vizualizări articol: 432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Manu Chao concertează în Arizona, în semn de protest faţă de legea imigraţiei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei