Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 aug 2011 - Anul XVI, nr. 196 (4794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trupa Scorpions va concerta, în 8 octombrie, la deschiderea noului stadion Cluj Arena

Trupa rock germană Scorpions va concerta, în 8 octombrie, la deschiderea noului stadion construit la Cluj-Napoca, Cluj Arena, informaţia fiind postată pe site-ul oficial al formaţiei şi confirmată de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Pe site-ul oficial al trupei Scorpions http://www.the-scorpions.com este anunţat un concert la Cluj-Napoca, în 8 octombrie, concert care face parte din turneul mondial de adio "Get Your Sting and Blackout World Tour" al formaţiei.

Concertul ar urma să marcheze deschiderea oficială a stadionului Cluj Arena.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a confirmat pentru corespondentul MEDIAFAX că Scorpions va concerta la Cluj-Napoca.

"Am vorbit cu agenţia de la Bucureşti care mi-a confirmat că a reuşit să obţină astăzi (vineri - n.r.) semnătura trupei Scorpions pentru a cânta la Cluj, în deschiderea Cluj Arena. Va fi un concert în 8 octombrie, iar în 9 octombrie va cânta o altă trupă străină din anii '80", a spus Tişe.

Turneul de adio al trupei Scorpions "Get Your Sting and Blackout World Tour" este programat să dureze în total trei ani şi cuprinde concerte în toată lumea.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra, celebră în anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You" şi "Wind of Change". De-a lungul carierei sale, formaţia a vândut mai bine de 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Grupul Scorpions, înfiinţat în 1965, are în componenţa actuală cinci muzicieni provenind din ţări diferite, printre care basistul polonez Pawel Maciwoda, în vârstă de 42 de ani, şi toboşarul american James Kottak. Cel de-al 17-lea album de studio al trupei se intitulează "Sting in the Tail" şi a fost lansat în 19 martie 2010. Formaţia a susţinut mai multe concerte în România, atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării.

Stadionul Cluj Arena se construieşte pe locul fostei arene "Ion Moina", cea pe care echipa de fotbal "U" Cluj şi-a disputat jocurile de pe teren propriu în decursul istoriei. Costul total al stadionului atinge suma de 35 de milioane de euro, la care se adaugă suma de 800.000 de euro, ce reprezintă valoarea totală a lucrărilor de amenajare a zonei adiacente.

Viitorul stadion municipal din Cluj este construit la standarde UEFA şi FIFA şi are o capacitate de peste 30.000 de locuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trupa Scorpions va concerta, în 8 octombrie, la deschiderea noului stadion Cluj Arena.
 Vizualizări articol: 296 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trupa Scorpions va concerta, în 8 octombrie, la deschiderea noului stadion Cluj Arena0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei