Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 aug 2011 - Anul XVI, nr. 196 (4794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ce alimente trebuie incluse în meniurile zilnice pentru a avea o piele frumoasă

Frumuseţea şi sănătatea pielii constituie o prioritate pentru foarte multe femei şi nu numai, iar o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată este esenţială pentru a avea o piele frumoasă, informează becomegorgeous.com.

Pentru a avea o piele fără cusur este important să încercăm să remediem problemele atât din exterior, cât şi din interior. Gelurile, cremele şi serurile care contribuie la curăţarea şi hidratarea pielii sunt importante, dar mai importante decât ele sunt o alimentaţie sănătoasă şi un stil de viaţă echilibrat.

Pentru o piele frumoasă în fiecare zi este importantă limitarea consumului de alcool. Alcoolul deshidratează pielea şi îi oferă un aspect tern, de aceea este importantă limitarea consumului unor astfel de băuturi. O jumătate de pahar de vin pe zi este suficient pentru a beneficia de antioxidanţi fără a experimenta şi efectele negative ale alcoolului.

Cele care îşi doresc o piele strălucitoare trebuie să ştie că cerealele cu lapte ajută nu numai la obţinerea necesarului de energie, ci şi la menţinerea unui ten luminos. Un mic dejun compus dintr-un bol de cereale cu lapte, fructe şi un pahar de suc de portocale asigura tenului necesarul de vitamine.

Fructele sunt, de asemenea, importante pentru a avea o piele frumoasă, de aceea este important să se consume cel puţin o porţie de fructe proaspete în fiecare zi. Fructele fac minuni pentru piele şi, în afară de faptul că pot fi consumate ca gustare în fiecare zi, pot fi folosite şi ca tratamente faciale.

Pătrunjelul este un alt aliment minune care trebuie inclus în alimentaţie pentru a profita de efectele sale asupra pielii. Pătrunjelul îmbunătăţeşte digestia, stimulează sistemul imunitar, deoarece este bogat în vitamina C şi betacaroten şi previne retenţia de apă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ce alimente trebuie incluse în meniurile zilnice pentru a avea o piele frumoasă.
 Vizualizări articol: 1078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ce alimente trebuie incluse în meniurile zilnice pentru a avea o piele frumoasă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   INTREBARE trimis de
(21 aug 2011, 00:05:39
CARE PIELE,TOTUSI? CEA FIXA SAU CEA ,,PLIMBAREATA''.MAI SA FIE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei