Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 aug 2011 - Anul XVI, nr. 196 (4794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A călcat pe bec

Şeful Poliţiei Rădăuţi, comisarul-şef Eugen Rotaru, cercetat disciplinar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisarul-şef Eugen Rotaru, şeful Poliţiei Rădăuţi, este cercetat disciplinar de conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava. Reprezentanţii acestei instituţii au refuzat să facă publice şi motivele pentru care comisarul-şef Rotaru va ajunge în faţa Comisiei de Disciplină.

„În referire la solicitarea dumneavoastră transmisă prin e-mail în cursul zilei de astăzi (n.r. - ieri) privind situaţia domnului comisar-şef de poliţie Rotaru Eugen, precizăm faptul că, în prezent, acesta îndeplineşte funcţia de şef al Poliţiei municipiului Rădăuţi. Faţă de ofiţer a fost declanşată procedura disciplinară, statuată de Legea nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare, aceasta fiind în curs de desfăşurare”, se arată în răspunsul oferit de compartimentul de comunicare al IPJ Suceava.

La rândul său, şeful Poliţiei Rădăuţi a precizat că îşi va rezolva singur problemele şi că dacă va avea ceva de spus o va face la timpul potrivit.

Zvonuri despre înlocuirea din funcţie a comisarului-şef Eugen Rotaru circulă de mai multe săptămâni prin Rădăuţi, iar unul dintre motive ar fi o serie de neînţelegeri cu primarul Aurel Olărean.

Comisarul-şef Eugen Rotaru este unul dintre cei mai longevivi şefi de poliţie din judeţ. A fost instalat la conducerea Poliţiei Fălticeni la scurt timp după ce comisarul-şef Ioan Nicuşor Todiruţ a preluat şefia IPJ Suceava, iar după câţiva ani a fost transferat în funcţia de şef al Poliţiei Rădăuţi.

Surse din interiorul IPJ Suceava spun că cercetarea disciplinară ar fi doar un prim pas, care va fi urmat de înlocuirea din funcţie a actualului şef al Poliţiei Rădăuţi. Acesta s-ar adăuga celorlalţi şefi de poliţii din judeţ care au fost deja înlocuiţi din funcţie. Ultima înlocuire s-a petrecut la Vatra Dornei, comisarul-şef Nicolae Matei fiind împins de la spate să-şi dea demisia din funcţie. Pe aceeaşi linie se înscrie şi comisarul Ioan Zavate, care a fost destituit din funcţia de şef al Poliţiei Siret, în timp ce comisarul-şef Vasile Andronic, fostul şef al Poliţiei Gura Humorului, cercetat disciplinar pentru management defectuos, a preferat să iasă la pensie. Celor trei li se adaugă comisarul-şef Liviu Sfichi, fost şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Suceava, care a demisionat din funcţie acum câteva săptămâni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Poliţiei Rădăuţi, comisarul-şef Eugen Rotaru, cercetat disciplinar.
 Vizualizări articol: 1365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Şeful Poliţiei Rădăuţi, comisarul-şef Eugen Rotaru, cercetat disciplinar3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Respect trimis de
(20 aug 2011, 17:43:02
Asta se intampla deoarece Olarean se crede buricul targului iar politia din Radauti inca nu l-a bagat la tsuhaus (la beci). Totusi, domnul Rotaru este un domn care nu-si gaseste locul printre bombalaii portocalii.
2.   BINE ASA ///// trimis de
(20 aug 2011, 19:07:22
SCHIMBAREA COMANDATILOR DE POL ESTE FOARTE BUNA NU TREBUIE LASATI PREA MULT INTR-UN LOC CACI ASA SE CREAZA GRUPURI INFRACTIONALE DE AMPLOARE SI CA CHESTIE PTR STAN SI BRAN DE MAI SUS UN PRIMAR ESTE ALES PRIN VOT DE OAMENI DIN ACEA ZONA /////
3.   CHEF DE CHEF trimis de
(20 aug 2011, 19:23:25
II IEI DIN CAPATUL UNEI,,AXE'',SI-I MUTI IN CELALT CAPAT.SI CU ASTA CE-AI FACUT?
O METODA,EFICACE SI EFICIENTA,ESTE ACEEA DE A-L TRANSFERA DE LA RADAUTI LA TG.MURES.ACOLO ARE SANSA DE A-SI DEMONSRA,CALITATILE DE POLITIST.
DIN CEI MULTI,DETASATI ACOLO NU PREA AU REZISTAT MULTI,CERAND,CU MULTE SMIORCAIELI,REVENIREA IN VECHEA LOCATIE.
NOROC CU PARTIDU' SI MOSU' SUS-PUS,CA ALTFEL......
4.   PENTRU VULPOI JIGARIT trimis de
(20 aug 2011, 20:28:41
Un primar mai prost si necultivat ca acest barcagiu nebarbierit numit Olareanu, nu cred ca istoria radautiului o sa mai prinda. Prietenii stiu de ce. Acesta este un Basescu mic, un inconstient care a inselat radautenii, asa cum la nivel national acest basinos numit Baselu ne-a tradus in stil smecheresc. Traim precum am votat, bineeee!!! Sa va duceti pe pustie, portocalii nesimtiti.
5.   NEDUMERIRE trimis de
(20 aug 2011, 20:44:34
TOTUSI NU POT SA VA INTELEG,IN ANII'90 ERATI CEI MAI BINE POZITIONATI DIN TOT JUDETUL,CU MARI SANSE ECONOMICE SI DE DEZVOLTARE URBANA.[AM SI RUDE ACOLO].DEODATA,SUNTETI DE NERECUNOSCUT,CA SI C-LUNGUL DEALTFEL.MAI AVETI O SANSA CU D-UL TATAR,CARE NU PREA SUFLA IN BORSUL,,TERMINATORILOR''.
GANDITI-VA LA COPIII,VOSTRI!
CE E VAL,CA VALUL,TRECE!
6.   RECOMANDARE trimis de
(20 aug 2011, 21:29:50
CULTIVA-TI -VA PRIMARUL IN CARIERA LA DADU-SI ASA ACOLO NU-L MAI CAUTA NIMENI.
ACOLO EXCAVATUL ESTE STRICT INTERZIS,MOMENTAN,DIN MOTIVE FITOSANITARE.
TOXIC+TOXIC=MEDIU CURAT!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei