Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 aug 2011 - Anul XVI, nr. 190 (4788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

George Soros, dat în judecată de fosta iubită, pentru 31 de milioane de lire sterline

Omul de afaceri George Soros, în vârstă de 81 de ani, a fost dat în judecată de fosta lui iubită, o braziliancă în vârstă de 28 de ani, care îl acuză de vătămare corporală şi îi cere despăgubiri de 31 de milioane de lire sterline, informează dailymail.co.uk.

Miliardarul - cunoscut drept un filantrop, dar şi ca omul care a "spart" Banca Angliei, după ce ar fi câştigat sute de milioane de lire sterline în timpul crizei financiare din 1992 - a fost dat în judecată de actriţa de seriale TV Adriana Ferreyr, care spune că Soros a pălmuit-o şi a încercat să o sugrume în timpul unei altercaţii privind un apartament în valoare de 1,9 milioane de dolari, situat în Manhattan, New York.

De cealaltă parte, George Soros a negat aceste acuzaţii.

Actriţa spune că a avut o relaţie de cinci ani cu Soros, care a părăsit-o anul trecut.

Însă, potrivit unui dosar depus la Curtea Supremă din Manhattan, cei doi s-au împăcat pentru o scurtă perioadă de timp anul trecut, în august, petrecând o noapte împreună în locuinţa din New York a miliardarului de origine maghiară.

Ferreyr spune că, în timp ce erau în pat, Soros, care are o avere estimată la 8,9 miliarde de lire sterline, i-a spus că i-a oferit unei alte femei un apartament din New York, în valoare de 1,9 milioane de dolari, pe care i-l promisese ei, în 2007. Ferreyr spune că Soros a strâns-o de gât şi a pălmuit-o. Actriţa mai spune că a reuşit să fugă şi a luat o veioză din sticlă cu care a încercat să se apere, însă Soros i-a smuls-o din mână şi a încercat să o lovească cu ea, ratând însă ţinta. Actriţa mai spune că a fugit în biroul care se afla lângă dormitor şi a chemat poliţia.

Ferreyr adaugă că acest conflict a afectat-o psihic foarte mult şi că a urmat din acest motiv un tratament pentru tulburări posttraumatice.

Pe de altă parte, William Zabel, avocatul lui Soros, califică acest proces drept "frivol şi fără niciun fundament", "o încercare de a obţine bani de la clientul său", despre care se ştie că este un om bogat, adăugând că acuzaţiile sunt false. Zabel mai spune că poliţia a efectuat o anchetă şi a stabilit că nu a avut loc niciun atac.

Viaţa privată a lui George Soros constituie rareori subiect de scandal pentru ziarele din SUA. Căsătorit şi divorţat de două ori, Soros are cinci copii. În ultimii ani, printre iubitele omului de afaceri s-au numărat violonista Jennifer Chun şi Anna Malova, o fostă Miss Rusia. În 2007, existau speculaţii potrivit cărora ar fi avut o aventură cu regina Noor, văduva regelui Hussein al Iordaniei, însă el a negat acest lucru.

Lăudat în SUA pentru actele sale caritabile, Soros este celebru în Marea Britanie pentru că a pariat cu succes împotriva lirei sterline.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului George Soros, dat în judecată de fosta iubită, pentru 31 de milioane de lire sterline.
 Vizualizări articol: 361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
George Soros, dat în judecată de fosta iubită, pentru 31 de milioane de lire sterline0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei