Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 iul 2011 - Anul XVI, nr. 175 (4773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gwyneth Paltrow: Îmi voi creşte copiii în religia iudaică

Actriţa americană Gwyneth Paltrow, care afirmase în trecut că nu crede în religie, a declarat într-un interviu recent în cadrul emisiunii "Who Do You Think You Are?" că îşi va creşte copiii în credinţa iudaică, informează dailymail.co.uk.

Actriţa, al cărei tată a fost producătorul evreu de film Bruce Paltrow, a fost emoţionată să afle la începutul acestui an, graţie aceluiaşi show TV care studiază arborele genetic al vedetelor, că familia ei provine dintr-o lungă linie de influenţi rabini est-europeni.

Această descoperire a determinat-o să îşi crească copiii - Apple, în vârstă de şapte ani, şi Moses, în vârstă de cinci ani - într-un mediu evreiesc, a declarat actriţa cu ocazia unei gale organizate la Londra de organizaţia evreiască Community Security Trust.

Decizia actriţei americane pare a se situa la polul opus comentariilor pe care le-a făcut anul trecut, vorbind despre experienţa ei de copil care a fost crescut şi instruit în ambele religii-creştină şi iudaică.

"A fost un fel de a creşte atât de frumos. Însă nu cred în religie. Cred în spiritualitate. Religia este cauza tuturor problemelor din lume", declarase Paltrow în 2010.

În emisiunea "Who Do You Think You Are?", un expert în genealogie a declarat că "religia se transmite pe cale maternă", iar acest lucru înseamnă că Gwyneth Paltrow, în vârstă de 38 de ani - care studiază şi Kabbalah - nu ar putea fi considerată drept o evreică autentică potrivit legilor iudaice, deoarece mama ei, actriţa Blythe Danner, este creştină.

În plus, soţul ei şi totodată tatăl copiilor ei, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, este la rândul lui tot creştin.

Gwyneth Paltrow, care are în palmaresul recent filme precum "Omul de oţel/ Iron Man", s-a făcut remarcată pentru rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) şi "Valentino" (2008) şi a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare îndrăgostit". Cel mai recent film al său, "Country Strong", a fost lansat în ianuarie 2011.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gwyneth Paltrow: Îmi voi creşte copiii în religia iudaică.
 Vizualizări articol: 404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gwyneth Paltrow: Îmi voi creşte copiii în religia iudaică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei