Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2011 - Anul XVI, nr. 173 (4771)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Amy Winehouse, într-un interviu: "Voi fi găsită moartă într-un şanţ"

Amy Winehouse a declarat, într-un interviu acordat cu ani în urmă publicaţiei The Wrap că, probabil, va fi găsită moartă într-un şanţ, în zece ani, povesteşte jurnalistul Chris Wilman care a intervievat-o pe artistă, citat de Reuters.

"Când am aflat că Amy Winehouse a murit, nu am putut să nu îmi amintesc cum aceasta mi-a spus că în zece ani va fi găsită moartă, într-un şanţ", scrie jurnalistul. "Este important să adaug că aceasta a fost o glumă, nu o profeţie. E greu de ştiut dacă era conştientă de ce făcea în aşa măsură încât să fie îngrijorată de soarta ei", scrie acesta, spunând că Amy Winehouse a fost unul dintre artiştii pe care i-a intervievat cel mai greu.

"În final am avut un material bun, cu foarte multe citate, după două zile frustrante cu ore de interviu în care existau momente neplăcute de tăcere", spune jurnalistul.

"Oamenii mă întrebau dacă credeam că este pe droguri. Cred că probabil problema era că nu era pe droguri. Nu e cel mai comod lucru să te întâlneşti cu un dependent de droguri atunci când nu este sub influeanţa substanţelor", spune acesta.

Jurnalistul povesteşte că a întâlnit-o pe Amy Winehouse, pentru prima dată, în cabina ei de probă de la "The Tonight Show". Cu greu, a convins-o pe vedetă să îi acorde un interviu.

"Întreabă orice vrei, cât vrei. Problema este că sunt varză la interviuri ... mda, nu sunt bună când e vorba de vorbit despre lucruri. Dar putem să încercăm", a mai spus aceasta.

Când jurnalistul a întrebat-o despre povestea din spatele piesei "Rehab", Winehouse i-a spus o poveste mai simplă decât cea pe care o aştepta: "Mergeam pe stradă (Winehouse şi Mark Ronson, producătorul ei - n.r.) şi am cântat în glumă. Mark m-a întrebat: «Al cui cântec e ăsta?». I-am spus «Nu e al nimănui, eu l-am făcut». Mark mi-a zis «Ar trebui să îl înregistrezi, e amuzant», iar eu am zis «OK»".

În cadrul interviului, cântăreaţa, pe atunci proaspăt logodită cu Blake Fielder-Civil, s-a declarat o "persoană foarte romantică".

"Cred că oamenii te consideră....", a spus reporterul, iar Amy a continuat: "o persoană nefericită şi cincă".

Jurnalistul a remarcat că unele dintre piesele cântăreţei şi compozitoarei britanice ilustrează o "dragoste obsesivă", iar oamenii vor să creadă că aceasta este reală şi că artista este în cele din urmă obsedată de dragoste şi de persoana pe care o iubeşte. "Da, dacă nu te arunci, nu ai de unde să ştii ce ai fi putut avea", a răspuns Winehouse.

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost găsită moartă în locuinţa sa din Londra, sâmbătă seara. "Când au ajuns, poliţiştii au găsit corpul unei femei de 27 de ani care a fost declarată moartă", a comunicat poliţia londoneză.

Serviciul de ambulanţă fusese solicitat la adresa cântăreţei în jurul orei 16.00 (18.00, ora României), dar echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Poliţia a comunicat că deocamdată nu are nicio ipoteză privind decesul cântăreţei britanice, cazul fiind anchetat.

În ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională era cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, însă părea că şi-a făcut ordine în viaţa personală, după o vacanţă prelungită pe insula St. Lucia în 2009. Însă în vara acestui an ea şi-a anulat turneul european, ce urma să ajungă şi la Bucureşti pe 15 august, după ce a fost fluierată copios de spectatori în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Belgrad, în luna iunie, deoarece părea că se află în stare de ebrietate.

Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care-i caracterizează muzica. Un alt atu al controversatei artiste britanice este talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-o este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Producătorul american Quincy Jones a declarat că Amy Winehouse este atât de talentată încât "vine de pe alta planetă", susţinând că este onorat de faptul că artista britanică cântă pe albumul său de cover-uri intitulat "Q: Soul Bossa Nostra".

Tony Bennett, care a înregistrat cu Winehouse piesa "Body and Soul" pentru un album al lui de duete, în martie, i-a adus un omagiu sâmbătă seară, la aflarea veştii că aceasta a fost găsită moartă în apartamentul ei din Londra.

"Amy Winehouse a fost o artistă de proporţii imense şi sunt extrem de întristat să aflu de moartea ei tragică. A fost o muziciană extraordinară cu o intuiţie rară în performanţa vocală şi sunt cu adevărat devastat că talentul ei excepţional a sfârşit atât de curând", a spus Bennett, citat de hollywoodreporter.com.

Despre Amy, cântăreţul mai spune că era şi o persoană "minunată şi inteligentă". "Când am înregistrat împreună, a reuşti o performanţă plină de simţire şi extraordinară. Am fost onorat că am avut ocazia să cânt cu ea. Am sperat sincer că va reuşi să depăşească problemele cu care se lupta şi îmi exprim compasiunea profundă faţă de tatăl ei, Mitchell, întreaga ei familie şi toţi cei care au iubit-o", a mai spus, Bennett.

Producătorul Mark Ronson, care a lucrat cu Amy Winehouse la mai multe piese, inclusiv hitul "Valerie", a spus sâmbătă pe Twitter că "este una din cele mai triste zile din viaţa" lui. "A fost sufletul meu pereche în muzică şi mi-a fost ca o soră", a spus Ronson, citat de dailymail.co.uk.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amy Winehouse, într-un interviu: "Voi fi găsită moartă într-un şanţ".
 Vizualizări articol: 539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Amy Winehouse, într-un interviu: "Voi fi găsită moartă într-un şanţ"5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei