Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 apr 2011 - Anul XVI, nr. 81 (4679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Luana Ibacka, model la 44 de ani

Pe 12 aprilie, Luana Ibacka isi aniversează ziua de nastere. Anul acesta vedeta Prima TV si-a facut un cadou mai special, o sedinta foto neconventionala.

“De multi ani ezit si evit sa particip la sedinte foto, intrucat destinatia lor clasica - comunicarea unor noi emisiuni, sedinte de machiaj sau stil de moda - nu au legatura cu cea mai profunda stare pe care, de obicei, o poti comunica prin fotografie, o frantura din ceea ce traiesti.

De fiecare data cand vine ziua mea, incerc sa identific ce imi doresc mai mult si mai mult, exceptand desigur "sa fim sanatosi" si celelalte lucruri materiale, care se pot rezolva. Anul asta am vrut fotografii.

Implinesc o varsta care suna bine, 44 de ani! Cel mai mult mi-a placut sa zic 33, dar a trecut. Pana la urmatoarea cifra rotunda sau pur si simplu atractiva pentru viata mea, am dorit sa imortalizez felul in care arat si simt in acest an.

Am vorbit, in emisiunea “Cunoaste, Viseaza, Iubeste!”, cu astrologi, numerologi, diversi psihologi si persoane instruite in a emite pareri despre viitor. Simt ca si pentru mine anul 2011 este un an in care conteaza extrem de mult cum gandesc, cum ma exprim, cum ii fac pe cei care ma apreciaza sa nu fie dezamagiti, ba dimpotriva, sa vada in mine putere si iubire. Am cautat mult un fotograf care sa participe la un demers artistic, in care eu, fotograf profesionist atati ani, sa fiu MODEL.

Mircea Gheorghe mi s-a parut cel mai potrivit pentru un shooting de arta, fotografii care sa surprinda felul in care o femeie la varsta mea mai poate fi si copil, si sexy, si naiva, si trista, si plina de speranta. Am realizat 900 de poze, pe care, candva, le vom lua la prelucrat si regandit ca stare, ca potential de a lucra unul cu altul. Curand, il voi invita pe Mircea si in emisiuna “Cunoaste, Viseaza, Iubeste!” si desigur, voi lucra cu el in continuare fotografii in care sa fiu... EU si lumea mea de printesa”, marturiseste Luana.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luana Ibacka, model la 44 de ani.
 Vizualizări articol: 1084 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Luana Ibacka, model la 44 de ani4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei