Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mar 2011 - Anul XVI, nr. 75 (4673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Aniston va regiza un scurtmetraj despre cancerul mamar

Actriţa americană Jennifer Aniston va trece în spatele camerei de filmat în 2011, pentru a regiza un scurtmetraj despre cancerul mamar, informează dailymail.co.uk.

Filmul regizat de actriţa în vârstă de 42 de ani va fi inclus într-un proiect intitulat "Project Five", produs şi difuzat de postul Lifetime, care va conţine cinci scurtmetraje de televiziune.

Alături de fostul star din serialul "Prietenii tăi/ Friends", fac parte din acest proiect cântăreaţa Alicia Keys, acriţa Demi Moore şi Patty Jenkins, regizoarea serialului "Anturaj" şi a lungmetrajului "Monster/ Monstru".

Numele celei de-a cincea regizoare care va participa la acest proiect va fi anunţat în curând.

"Scopul nostru, prin Project Five, este acela de a distra, informa şi inspira dialogul, cercetarea ştiinţifică şi prevenirea cancerului. Altfel, celelalte scopuri sunt nesemnificative", a declarat Jennifer Aniston pentru revista Us Weekly.

"Vrem ca aceste filme să le inspire pe acele persoane afectate de cancerul mamar pentru ca ele să treacă cu demnitate prin această încercare, care ne afectează tuturor vieţile, indiferent cine suntem", a adăugat actriţa americană.

În urmă cu patru ani, Jennifer Aniston a făcut parte dintr-un grup de celebrităţi care au participat la proiectul "Glamour Reel Moments", o serie de filme inspirate de poveştile cititorilor acestei reviste. Aniston a debutat atunci în calitate de regizoare, realizând scurtmetrajul "Room 10", despre viaţa unei asistente medicale care se dedică în totalitate profesiei, pentru a uita de problemele de acasă. În acest film au jucat Robin Wright Penn şi Kris Kristofferson.

Jennifer Aniston a şi produs trei lungmetraje - "Management", "The Switch" şi "The Goree Girls".

Actriţa americană a debutat de curând şi în industria produselor cosmetice, lansându-şi oficial, luna trecută, propriul parfum care îi poartă numele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Aniston va regiza un scurtmetraj despre cancerul mamar.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Aniston va regiza un scurtmetraj despre cancerul mamar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei