Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mar 2011 - Anul XVI, nr. 75 (4673)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cântăreaţa Lily Allen va merge cu tractorul în ziua nunţii

Cântăreaţa britanică Lily Allen intenţionează să meargă cu tractorul la propria ei căsătorie, iar invitaţiile de nuntă, ce conţin o fotografie pe această temă, au fost deja expediate persoanelor care vor fi prezente la evenimentul prevăzut a avea loc pe 11 iunie, informează femalefirst.co.uk.

Artista britanică plănuieşte să organizeze în ziua nunţii ei o petrecere cu tematică rurală. Invitaţiile de nuntă pe care le-a expediat deja conţin o fotografie trucată, care îi prezintă pe Lily Allen şi pe logodnicul ei, Sam Cooper, la bordul unui tractor.

Kate Moss, Dizzee Rascal, Mark Ronson şi Professor Green se numără printre vedetele care vor primi în zilele următoare o astfel de invitaţie, în care Lily Allen apare în rolul unei soţii de fermier britanic şi care îi îndeamnă pe invitaţi să îşi rezerve data de 11 iunie pentru ziua cea mare, nunta urmând să aibă loc în Gloucestershire.

Cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a vorbit, recent, despre dorinţa de a-şi întemeia o familie şi a duce o viaţă liniştită la ţară alături de partenerul ei Sam Cooper, cu care are o relaţie din 2009.

Într-un episod al miniseriei TV "Lily Allen: Rags to Riches", care prezintă diverse etape din viaţa şi cariera artistei, Lily Allen a mărturisit că nu doreşte să rămână pentru totdeauna sub lumina reflectoarelor şi ar prefera să devină o femeie casnică.

"Ideea mea despre iad: să fac în continuare meseria asta şi peste 25 de ani de acum înainte. Nu vreau să fiu ca Madonna - uitaţi-vă la ea, e nebună de legat. Fără supărare, dar lucrul acesta nu mă motivează. Vreau să mă căsătoresc şi să am copii şi să prepar sendvişuri", a declarat Lily Allen.

Lily Allen şi Sam Cooper s-au logodit în prima zi de Crăciun a anului trecut, în Bali, la doar câteva săptămâni după ce cântăreaţa britanică a suferit un avort spontan în luna a şasea de sarcină.

În ianuarie 2008, cântăreaţa a suferit un alt avort spontan, ea fiind însărcinată pe atunci cu copilul lui Ed Simons, unul dintre membrii grupului Chemical Brothers.

Lily Allen şi iubitul ei, specialistul în bodybuilding Sam Cooper, au o relaţie din vara anului 2009.

Allen a devenit celebră pe scena muzicii pop în 2006, cu single-ul "Smile", şi a avut un imens succes la nivel mondial cu albumul său de debut, "Alright Still", care s-a vândut în peste 2,6 milioane de copii. Albumul i-a adus nominalizări la premiile Grammy, BRIT şi MTV Video Music. Ea a mai lansat albumul "It's Not Me, It's You", în 2009, pentru care a câştigat un BRIT Award la categoria "cea mai bună artistă britanică".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântăreaţa Lily Allen va merge cu tractorul în ziua nunţii.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cântăreaţa Lily Allen va merge cu tractorul în ziua nunţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei