Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 mar 2011 - Anul XVI, nr. 55 (4653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gisele Bundchen a dansat samba la Carnavalul de la Rio

 

Gisele Bundchen şi-a arătat mişcările de dans în timpul carnavalului de la Rio, defilând pe un car alegoric al şcolii Vila Isabel, care a avut ca temă părul, informează dailymail.co.uk.

Top modelul brazilian în vârstă de 30 de ani a dansat samba îmbrăcată într-o rochie scurtă aurie, alături de mama sa, Valdir, şi de cumnatele ei Nancy şi Julie Brady, care au luat câteva lecţii de samba cu o zi înainte de defilare.

Vedeta a fost admirată din public de către soţul ei, jucătorul de fotbal american Tom Brady, precum şi de Jude Law şi Pamela Anderson.

Vorbind despre tema şcolii pentru care a defilat, Gisele a scris pe contul ei de Twitter: "Femeile îşi adoră părul şi părul le dă oamenilor personalitate. Cred că această temă este foarte cool".

Carnavalul de la Rio a început duminică seară şi va dura o săptămână. Peste 800.000 de turişti brazilieni şi străini au ajuns deja la Rio şi vor cheltui aproape 900 de milioane de dolari în hoteluri, baruri şi restaurante, au anunţat reprezentanţii municipalităţii.

Într-o ţară cuprinsă timp de o săptămână (3 - 9 martie) de febra carnavalului, defilările reprezintă în acelaşi timp o manifestare de mândrie pentru cea mai mare parte a populaţiei din Rio de Janeiro, extrem de săracă. Apogeul acestor zile de sărbătoare este o competiţie urmărită cu aceeaşi pasiune cu care sunt urmărite marile meciuri de fotbal. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gisele Bundchen a dansat samba la Carnavalul de la Rio.
 Vizualizări articol: 440 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gisele Bundchen a dansat samba la Carnavalul de la Rio0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei