Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 sep 2010 - Anul XV, nr. 216 (4507)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lady Gaga, marea câştigătoare la gala MTV Video Music Awards 2010

Lady Gaga a fost desemnată marea câştigătoare la gala MTV Video Music Awards pe anul 2010, care a avut loc duminică la Nokia Theater din Los Angeles, cântăreaţa americană câştigând opt trofee, inclusiv pentru cel mai bun videoclip al anului, informează Reuters.

Lady Gaga împarte cu grupul norvegian A-ha, marele câştigător al galei din 1986, locul al doilea în clasamentul artiştilor care au câştigat cele mai multe trofee MTV Video Music la o singură ediţie. Muzicianul britanic Peter Gabriel deţine recordul, cu nouă premii MTV Video Music, graţie videoclipului său revoluţionar din 1987 pentru piesa "Sledgehammer".

Cele mai multe dintre statuetele primite de Lady Gaga i-au fost decernate pentru videoclipul piesei "Bad Romance" - la categoriile "cel mai bun videoclip al anului", "cel mai bun clip al unei artiste", "cel mai bun clip pop", "cel mai bun videoclip dance", "cea mai bună coregrafie", "cea mai bună regie" şi "cel mai bun montaj". Lady Gaga a mai câştigat un trofeu pentru cea mai bună colaborare, cu Beyonce Knowles, pentru "Telephone".

Cântăreaţa newyorkeză în vârstă de 24 de ani, celebră pentru costumele sale de scenă originale, a avut cele mai mai multe nominalizări - 13 - şi a purtat trei costume diferite cu ocazia celor trei discursuri de acceptare a trofeelor primite.

Eminem a primit două premii MTV Video Music pentru piesa "Not Afraid", la categoriile "cel mai bun clip al unui artist" şi "cel mai bun clip hip-hop".

Taylor Swift, care primise o singură nominalizare, a plecat acasă cu mâna goală, gala din 2010 fiind categoric dominată de Lady Gaga.

Justin Bieber, idolul adolescenţilor nord-americani, a fost desemnat cel mai bun artist debutant, pentru piesa "Baby", pe care o interpretează în duet cu rapperul Ludacris.

Printre ceilalţi câştigători ai galei de duminică se numără trupa rock 30 Seconds to Mars, al cărei solist este actorul Jared Leto, premiată la categoria "cel mai bun videoclip rock" ("Kings and Queens"), în timp ce Muse, The Black Keys, Jay-Z şi Alicia Keys şi Florence & The Machine au câştigat câte un MTV Video Music Award la diverse categorii tehnice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lady Gaga, marea câştigătoare la gala MTV Video Music Awards 2010.
 Vizualizări articol: 661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lady Gaga, marea câştigătoare la gala MTV Video Music Awards 20100.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei