Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 sep 2010 - Anul XV, nr. 211 (4502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

John Travolta a renunţat la procesul intentat unor persoane care au încercat să-l şantajeze

John Travolta şi-a retras acuzaţiile la adresa a două persoane care au încercat să-l şantajeze după moartea fiului său, Jett, în ianuarie 2009, iar procurorul de caz a cerut închiderea dosarului, chiar dacă juriul a fost ales şi procesul a avut deja un termen, informează popeater.com.

Procurorul Neil Braithwaite a cerut, ieri, închiderea dosarului, precizând că actorul vrea să renunţe la acest proces. "Membrii familiei Travolta au spus că acest proces le-a provocat o durere şi un stres de nedescris şi vor să lase acest lucru în urma lor", a spus Braithwaite.

Fosta senatoare a statului Bahamas, Pleasant Bridgewater, şi paramedicul Tarino Lightbourne au fost acuzaţi că ar fi încercat să îl şantajeze pe Travolta, încercând să obţină de la acesta suma de 25 de milioane de dolari, în schimbul promisiunii de a nu face publice informaţii compromiţătoare despre moartea violentă a fiului acestuia, Jett, în ianuarie, la vârsta de 16 ani.

Travolta a fost audiat ca martor în acest proces, iar unul dintre avocaţii săi a declarat, în octombrie 2009, că este pregătit să depună din nou mărturie dacă este necesar. Însă actorul a spus luni că procesul durează prea mult timp şi nu mai este dispus să aştepte încheierea lui.

Jett Travolta, fiul actorului american John Travolta, a murit pe 2 ianuarie, din cauza unei "tulburări cerebrale". Adolescentul în vârstă de 16 ani suferise o serie de crize cerebrale în trecut. El a fost găsit fără cunoştinţă în baia reşedinţei de vacanţă a familiei sale din Old Bahama Bay, din Bahamas. Decesul a fost pronunţat după ce Jett a fost transportant cu o ambulanţă la spitalul Rand Memorial din Freeport.

Jett se afla, de mai mulţi ani, sub tratament împotriva atacurilor cerebrale, administrându-i-se medicamentul Depakote. Surse apropiate familiei au declarat atunci că administrarea acestui medicament a fost întreruptă, după ce acesta şi-a pierdut eficacitatea şi a provocat efecte secundare.

Travolta şi soţia lui au declarat că Jett era bolnav din copilărie, când fusese diagnosticat cu sindromul Kawasaki, o maladie care provoacă inflamarea vaselor sangvine.

Adolescentul era singurul băiat al lui John Travolta şi al soţiei sale, actriţa Kelly Preston, care mai au o fetiţă, Ella, în vârstă de 9 ani.

În mai anul acesta, la 17 luni de la moartea fiului lor, cei doi actori au anunţat că vor fi din nou părinţi, Kelly Preston urmând să dea naştere unui băieţel.

John Travolta, în vârstă de 56 de ani, este actor, dansator şi cântăreţ şi este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar. De asemenea, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood". Este căsătorit cu actriţa Kelly Preston, în vârstă de 47 de ani, din 1991.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului John Travolta a renunţat la procesul intentat unor persoane care au încercat să-l şantajeze.
 Vizualizări articol: 605 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
John Travolta a renunţat la procesul intentat unor persoane care au încercat să-l şantajeze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei