Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 sep 2010 - Anul XV, nr. 209 (4500)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kylie Minogue, desemnată cea mai influentă dintre celebrităţile care au suferit de cancer mamar

Kylie Minogue a fost desemnată cea mai influentă dintre celebrităţile ce au suferit de cancer mamar, în urma unui sondaj organizat în Marea Britanie, cântăreaţa australiană fiind apreciată pentru curajul de a anunţa în mod public că suferă de această boală şi pentru onestitatea ei, potrivit Reuters.

Kylie Minogue, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticată cu cancer mamar în anul 2005, cântăreaţa fiind nevoită să apeleze la o intervenţie chirurgicală şi la chimioterapie. După un an, cântăreaţa australiană a revenit pe scenă şi de atunci a susţinut numeroase concerte. În 2009, Kylie Minogue a concertat în 21 de ţări, iar în iulie 2010 şi-a lansat cel de-al 11-lea album de studio, intitulat "Aphrodite".

Sondajul, la care au participat circa 1.000 de persoane, a fost realizat de Amoena, un brand vestimentar specializat în lenjerie intimă, costume de baie şi alte articole concepute pentru femeile care au apelat la mastectomie şi la alte intervenţii chirurgicale impuse de terapia împotriva cancerului mamar.

În acest sondaj, Kylie Minogue a depăşit alte celebrităţi care au suferit de aceeaşi maladie, precum Linda McCartney, regretata soţie a cântăreţului Paul McCartney, şi cântăreaţa Olivia Newton-John.

"Kylie a fost sursă de inspiraţie pentru multe femei din lume, făcându-le să vorbească în mod deschis despre temerile lor, încurajându-le să creadă că vor trece cu bine peste acest moment dificil. Mastectomia zdruncină din temelii încrederea unei femei în propria-i frumuseţe şi imagine, iar celebrităţi precum Kylie joacă un rol vital în ceea ce priveşte creşterea nivelului de conştientizare în rândul publicului", se afirmă în comunicatul emis de compania Amoena.

Printre celelalte celebrităţi care au vorbit în mod public despre lupta lor cu cancerul mamar se numără cântăreaţa americană Sheryl Crow, care le încurajează pe femei să îşi facă mamografii la intervale regulate, şi actriţa britanică Lynn Redgrave, care a murit din cauza acestei boli la începutul anului 2010, după ce a scris o carte în care a descris lupta ei cu cancerul.

Pe această listă se regăsesc actriţele Maggie Smith, Christina Applegate, Maura Tierney, Cynthia Nixon, Edie Falco, Jaclyn Smith, Kate Jackson, Sally Whittaker, cântăreţele Melissa Ethridge şi Carly Simon, dar şi prezentatoarea americană de televiziune Robin Roberts.

Potrivit statisticilor furnizate de American Cancer Society şi International Agency for Research on Cancer, aproximativ 1,3 milioane de cazuri de cancer mamar sunt diagnosticate pe plan mondial în fiecare an, această maladie făcând anual 465.000 de victime, fiind tipul de cancer cu cea mai mare rată de mortalitate din lume în rândul femeilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kylie Minogue, desemnată cea mai influentă dintre celebrităţile care au suferit de cancer mamar.
 Vizualizări articol: 339 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kylie Minogue, desemnată cea mai influentă dintre celebrităţile care au suferit de cancer mamar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei