Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 sep 2010 - Anul XV, nr. 209 (4500)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actorul Mark Wahlberg, jenat de trecutul său muzical

Actorul american Mark Wahlberg se declară jenat de trecutul său muzical şi recunoaşte că familia sa încă mai face glume pe seama scurtei sale cariere în cadrul formaţiei New Kids on the Block, informează femalefirst.co.uk.

Actorul în vârstă de 39 de ani - care a fost unul dintre membrii formaţiei New Kids on the Block înainte de a renunţa şi de a-şi lua numele Marky Mark, în încercarea de a deveni un rapper faimos - recunoaşte că nu era aşa de interesant precum îi plăcea să creadă la acel moment.

Întrebat ce părere are despre cariera sa muzicală, actorul s-a declarat jenat. "Credeam atunci că sunt aşa interesant. Dar când văd filmările, îmi dau seama că eram un figurant", a spus Wahlberg.

"Îmi amintesc că am văzut ceva pe VH1, un show numit «Sexy People Of The 90s/ Cele mai sexy personalităţi ale anilor '90». Fratele meu Paul urmărea emisiunea alături de mine şi de asistenta mea şi amândoi mureau de râs. Culmea, eu eram pe primul loc. Şi de atunci, de fiecare dată când mă sună, întreabă dacă poate vorbi cu cea mai sexy personalitate a anilor '90. Continuă să mă tachineze", a mai povestit actorul.

Mark Wahlberg are un curriculum vitae ieşit din comun, chiar şi pentru criteriile hollywoodiene. După ce a stat în închisoare pentru trafic de droguri şi vătămări corporale, a făcut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cântăreţ de rap de succes şi a fost imaginea unei celebre mărci de lenjerie de corp. S-a impus ca actor cu rolul din "Jurnalul unei vedete de film porno/ Boogie Nights", în 1997. Mark Wahlberg a mai putut fi văzut în "Planeta maimuţelor", "Jaf în stil italian", "Lunetistul", "Max Payne".

Mark Wahlberg a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, graţie evoluţiei sale din filmul "Cârtiţa/ The Departed", lansat în 2006, ce a fost regizat de renumitul Martin Scorsese.

Recent, el a fost distribuit în filmul "Din raiul meu/ The Lovely Bones", o adaptare a popularului roman scris de Alice Sebold, regizat de un alt nume sonor al cinematografiei mondiale, Peter Jackson.

Actorul american va avea un program destul de încărcat în viitorul apropiat, el jucând în peliculele "Date Night" şi "The Fighter", ambele aflate în etapa de postproducţie, iar în curând va putea fi văzut pe marile ecrane în comedia "The Other Guys".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorul Mark Wahlberg, jenat de trecutul său muzical.
 Vizualizări articol: 488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorul Mark Wahlberg, jenat de trecutul său muzical0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei