Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 sep 2010 - Anul XV, nr. 207 (4498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Charlize Theron, surprinsă la restaurant cu Sean Penn

Charlize Theron, actriţa nominalizată la premiile Oscar şi Bafta pentru rolul din "Ţinutul de Nord/ North Country" - film difuzat duminică, 12 septembrie, de la ora 22.00, la Pro Cinema -, a fost surprinsă cinând împreună cu Sean Penn într-un restaurant din Santa Monica, potrivit In Touch Weekly.

Întâlnirea celor doi a dat naştere imediat la speculaţii: "Oare Hollywood-ul are deja un nou cuplu «fierbinte»?", potrivit unui comunicat Pro Cinema.

Totuşi, cei doi s-au ferit să aibă vreo reacţie care ar putea clarifica situaţia. Se ştie însă ca Charlize, în vârstă de 35 de ani, şi Sean, în vârstă de 50 de ani, sunt prieteni buni de ani de zile. După ce ambii s-au despărţit de jumătăţile lor, Charlize de Stuart Townsend şi Sean de Robin Wright, se pare că fiecare a reprezentat pentru celălalt umărul pe care să poată plânge.

"Sean a ajutat-o pe Charlize să treacă peste momentul despărţirii de Stuart", crede un apropiat al lor. Acesta este de părere că, de fapt, cei doi nu au o relaţie, în ciuda faptului că la cină au flirtat tot timpul unul cu celălalt. "Sean o consideră pe Charlize o femeie foarte frumoasă, iar Charlize crede despre el că este pur şi simplu sclipitor", mai spune acesta.

Pe de altă parte, Charlize Theron şi Keanu Reeves au fost surprinşi de paparazzi în timp ce se sărutau pe stradă, după o cină romantică în Beverly Hills, Los Angeles, după cum a informat tmz.com pe 5 mai.

După ce au părăsit restaurantul Bouchon din Beverly Hills, un cartier exclusivist din Los Angeles, cei doi actori au fost surprinşi de paparazzi americani în timp ce se îmbrăţişau şi se sărutau, înainte de a se despărţi.

Potrivit presei americane, sărutul nu a fost tocmai pasional, însă nici strict amical. În plus, mâinile actriţei sud-africane se aflau în acel moment sub jacheta starului trilogiei "Matrix", într-o ipostază destul de intimă.

Charlize Theron şi Keanu Reeves au jucat împreună în filmele "Pact cu Diavolul" (1997) şi "Idilă de noiembrie" (2001).

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat.

Sean Penn are în spate o longevivă carieră şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mystic River", în 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, în 2007, cu drama "Into the Wild", foarte apreciată de critici. El a câştigat al doilea premiu Oscar din carieră în februarie 2009, pentru interpretarea memorabilă a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minorităţii homosexuale, din filmul "Milk - Preţul curajului". Sean Penn a finalizat de curând două filme: "The Tree of Life", de Terrence Malick, şi thrillerul politic "Fair Game", o adaptare de Doug Liman a memoriilor scrise de Valerie Plame.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Charlize Theron, surprinsă la restaurant cu Sean Penn.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Charlize Theron, surprinsă la restaurant cu Sean Penn0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei