Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 sep 2010 - Anul XV, nr. 207 (4498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Monica Bellucci va juca în "Manual of Love 3", alături de Robert De Niro

Actriţa italiană Monica Bellucci a fost cooptată în distribuţia filmului "Manual of Love 3", alături de Robert de Niro, lungmetrajul fiind produs de Aurelio De Laurentiis, informează variety.com.

Anunţul a fost făcut de De Laurentiis marţi, când a primit premiul Profile in Excellence acordat de publicaţia Variety, la Festivalul de Film de la Veneţia. Casa deţinută de acesta, Filmauro, va lansa primul film 3D din Italia, "Toto in 3D" - o nouă versiune a unei pelicule din 1953.

În filmul "Manual of Love 3", Bellucci va juca rolul unei femei de care se îndrăgosteşte un profesor american (Robert De Niro). Filmările încep la sfârşitul lunii, la celebrele studiouri Cinecitta din Roma.

 

Ambiţii mari

Primele două părţi ale proiectului "Manual of Love" au adus încasări totale de 43 de milioane de dolari numai în Italia. "A treia parte, cu De Niro, are ambiţii de distribuţie internaţională mai mari", a spus De Laurentiis.

"Toto in 3D" a fost produs de familia De Laurentiis, dar a rămas în Arhivele Naţionale de la Roma. Planul distribuitorilor este să restaureze copia, să o trimită la cele mai importante festivaluri, dar şi să lanseze copia în varianta clasică pe 300-400 de ecrane de cinema.

Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, Perugia, Italia. Este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, ea a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel.

 

A jucat în „Dracula”

A debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul "Dracula" al lui Francis Ford Coppola. Rolul din "L'appartement" (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în "Malena" (2000), "Suspect de crimă/ Under suspicion" (2000), "Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups" (2001), dar şi în şocantul "Ireversibil/ Irreversible", de Gaspar Noe, alături de soţul său, actorul Vincent Cassel.

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro, în vârstă de 67 de ani, este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) şi "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribecca de la New York, înfiinţat în 2002.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Monica Bellucci va juca în "Manual of Love 3", alături de Robert De Niro.
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Monica Bellucci va juca în "Manual of Love 3", alături de Robert De Niro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei