Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 sep 2010 - Anul XV, nr. 207 (4498)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc anunţă oficial nominalizările lui Ialomiţianu, Tabără, Botiş, Boagiu,Vreme, Ariton

Premierul Emil Boc a anunţat oficial, ieri, remanierea miniştrilor Adriean Videanu, Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan, Mihail Dumitru, Gabriel Sandu şi Radu Berceanu şi propunerile de înlocuitori ai acestora - Ion Ariton, Gheorghe Ialomiţianu, Ioan-Nelu Botiş, Valeriu Tabără, Valerian Vreme şi Anca Boagiu.

Boc a precizat că miniştrii Adriean Videanu, Radu Berceanu şi Gabriel Sandu şi-au depus mandatele de ministru pentru a fi utilizaţi şi a-şi spune experienţa în cadrul partidului.

Premierul a menţionat că propunerile de remaniere urmăresc două obiective: continuarea programelor de reformă începute şi ca în 2011 România să treacă pe creştere economică.

Emil Boc a precizat că cei propuşi pentru înlocuirea miniştrilor remaniaţi sunt parlamentari, arătând că se bazează pe expertiza lor de specialitate.

"Toţi colegii parlamentari candidaţi deţin funcţii de conducere în structurile de specialitate ale comisiilor parlamentare", a spus Boc.

Primul-ministru a ţinut să le mulţumească public miniştrilor remaniaţi, nominalizându-i pe Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan, Mihai Dumitru, Radu Berceanu, Adrian Videanu şi Gabriel Sandu.

El a arătat că aceştia au fost "oameni de echipă" şi şi-au pus expertiza profesională în slujba Guvernului.

"Pentru efortul pe care l-au depus, ţin să le mulţumesc public că au făcut parte din această echipă guvernamentală", a adăugat Emil Boc.

El a mai arătat că are convingerea că echipa guvernamentală înnoită va aduce la îndeplinirea celor două obiective, ducerea până la capăt a reformelor începute şi creştere economică.

Premierul a spus că aceste propuneri de remaniere vor fi înaintate preşedintelui României, potrivit Constituţiei.

Constituţia prevede, la articolul 85, că, în caz de remaniere guvernamentală sau de vacanţă a postului, preşedintele revocă şi numeşte, la propunerea primului-ministru, pe unii membri ai Guvernului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc anunţă oficial nominalizările lui Ialomiţianu, Tabără, Botiş, Boagiu,Vreme, Ariton.
 Vizualizări articol: 689 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc anunţă oficial nominalizările lui Ialomiţianu, Tabără, Botiş, Boagiu,Vreme, Ariton0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   N-are legatura... trimis de
( 3 sep 2010, 11:45:51
Remanierea de aseara, sau de azi, n-are legatura cu situatia in care se afla Romania in acest moment, ci e doar o lupta intre tabere, intre grupari din PDL si bineinteles o incercare de salvare a imaginii dezastruoase a comandantului sau, in primul rand. Argumente: Valeriu Tabara a fost catastrofal ca Ministru al Agriculturii, in guvernarea Vacaroiu, noul Ministru al Muncii a fost 2 ani director adjunct (politic) al Casei de Pensii Bistrita Nasaud, atat, Anca Boagiu ca Ministru al Transporturilor s-a evidentiat prin angajarea lui Necolaiciuc ca director la CFR (la ordinul cui?) si s-a incurcat in reparatiile autostrazii Bucuresti-Pitesti. Despre ceilalti nu stie lumea mai nimic, ce expertiza au, ce rezultate profesionale au in domeniile pe care le vor conduce. In schimb despre Ialomitianu am vazut ca a facut vocalize pe la mai multe dezbateri polemice, idem Tabara, prezent perpetuu la televiziuni, un fel de flacara vesnica a PDL-ului. Si, cam gata cu personalitatile noului Guvern.
2.   Corectura-actualizare trimis de
( 3 sep 2010, 19:12:46
Ioan Nelu Boldis n-a fost director adjunct la casa de Pensii ci la AJOFM Bistrita Nasaud (are un interesant dosar de presa) iar dl Ialomiteanu a fost Director la Finantele Publice Brasov, nu e chiar inafara. La actualizare informatii, merita mentionat faptul ca dna Ancuta Boiangiu recidiveaza. Dupa angajarea lui Necolaiciuc, acum din prima zi de mandat de Ministru, hotaraste inlocuirea Directorului CFR Calatori cu un domn Traian Preoteasa, urmarit penal pentru o frauda de 5 mil euro (asa citesc in presa de azi).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei