Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 aug 2010 - Anul XV, nr. 188 (4479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carla Bruni, invitată să joace în serialul "CSI - Crime şi Investigaţii"

Carla Bruni, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, a fost invitată să joace într-un episod special de două ore din serialul "CSI - Crime şi Investigaţii", care va fi filmat la Paris, informează express.co.uk.

Prima doamnă a Franţei, în vârstă de 42 de ani, a primit un rol în acest serial TV produs de Channel Five, care se bucură de o audienţă de două miliarde de telespectatori pe plan mondial, după ce le-a trimis producătorilor de la Hollywood o scrisoare în care a lăudat calitatea producţiei.

Carol Mendelsohn, producătorul executiv al serialului "CSI - Crime şi Investigaţii", a declarat pentru site-ul francez Purepeople: "Carla Bruni ne-a trimis o scrisoare în care ne-a spus că adoră serialul nostru. Din acest motiv, am fi încântaţi ca ea să apară într-un episod al serialului «CSI», care va fi filmat în Franţa".

Carla Bruni, fost top model, a încheiat recent filmările pentru un rol de mică amploare în cel mai recent film al regizorului Woody Allen, intitulat "Midnight in Paris". În ciuda faptului că rolul ei de curator într-un muzeu parizian nu conţinea nicio replică, soţia preşedintelui francez a avut nevoie de 35 de duble pentru a turna această scenă, deoarece privea de fiecare dată către camera de filmat.

În noiembrie 2009, când a anunţat că intenţionează să accepte propunerea de a juca în acest film pe care i-a făcut-o Woody Allen, prima doamnă a Franţei a declarat: "Nu sunt deloc o actriţă. Probabil voi fi îngrozitoare".

"Midnight in Paris" este o comedie romantică ce prezintă povestea unei familii care călătoreşte în capitala Franţei în interes de afaceri şi pe cea a unui cuplu de tineri recent logodiţi, a căror viaţă va fi transformată de această călătorie. Din distribuţia acestui film fac parte actorii Owen Wilson, Marion Cotillard, Rachel McAdams, Kathy Bates şi Michael Sheen.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carla Bruni, invitată să joace în serialul "CSI - Crime şi Investigaţii".
 Vizualizări articol: 481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carla Bruni, invitată să joace în serialul "CSI - Crime şi Investigaţii"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei