Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 mai 2010 - Anul XV, nr. 108 (4399)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sophia Loren, Catherine Deneuve şi Helen Mirren, în topul 10 al celor mai frumoase femei din lume

Actriţele Sophia Loren, în vârstă de 76 de ani, Catherine Deneuve, în vârstă de 67 de ani, şi Helen Mirren, în vârstă de 65 de ani, au fost incluse în topul 10 al celor mai frumoase femei din lume, alcătuit de compania Wizard Jeans, informează contactmusic.com.

Cele trei actriţe, considerate adevărate "veterane" ale industriei cinematografice, au împreună 205 ani, însă au reuşit, în ciuda faptului că au trecut de prima tinereţe, să fie incluse pe această listă.

De altfel, toate cele 10 femei din top au trecut de vârsta de 30 de ani. Actriţa spaniolă Penelope Cruz, în vârstă de 36 de ani, se află în fruntea acestui clasament.

Top modelul german Claudia Schiffer, în vârstă de 39 de ani, ocupă poziţia a doua, iar actriţa britanică Kristin Scott Thomas, în vârstă de 49 de ani, a ocupat poziţia a treia.

Regina Rania a Iordaniei, în vârstă de 39 de ani, s-a clasat pe locul al patrulea, urmată de Catherine Deneuve, pe locul al cincilea.

Helen Mirren se află pe poziţia a şasea, iar actriţa sud-africană Charlize Theron, în vârstă de 34 de ani, pe poziţia a şaptea.

Actriţa britanică Kate Beckinsale, în vârstă de 36 de ani, ocupă locul al optulea, fiind urmată de actriţa britanică Natascha McElhone, în vârstă de 40 de ani, şi de Sophia Loren, în vârstă de 75 de ani.

"Femei precum Beyonce şi Cheryl Cole sunt sexy şi drăguţe, dar adevărata frumuseţe este ceva care vine din interior şi, de obicei, necesită o anumită maturitate. Epoca în care femeile de 40 de ani erau considerate bătrâne a trecut de mult timp", a declarat Anthony Edwards, purtătorul de cuvânt al companiei de articole vestimentare Wizard Jeans.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sophia Loren, Catherine Deneuve şi Helen Mirren, în topul 10 al celor mai frumoase femei din lume.
 Vizualizări articol: 572 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sophia Loren, Catherine Deneuve şi Helen Mirren, în topul 10 al celor mai frumoase femei din lume0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei