Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mai 2010 - Anul XV, nr. 104 (4395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Surorile Cheeky Girls şi Virgil Ianţu dansează, în scop umanitar, în finala "Dansez pentru tine"

Surorile gemene de la Cheeky Girls şi Virgil Ianţu vor dansa, în scop umanitar, în finala emisiunii "Dansez pentru tine", difuzată vineri, de la ora 20.30, la Pro TV, informează televiziunea.

După şapte ediţii pline de suspans şi de spectacol şi după aproape trei luni de antrenamente la foc continuu, vineri, publicul va decide cine este câştigătorul marelui premiu de 60.000 de euro de la "Dansez pentru tine".

Iuliana Luciu şi Grigore şi Cătălin Moroşanu şi Magda au ajuns în ultima etapă a concursului şi vor avea parte de confruntarea finală în care vor fi nevoiţi să convingă publicul telespectator că merită să câştige marele premiu. Finaliştii stau de dimineaţă până după miezul nopţii în sălile de antrenamente pentru a face faţă şi ultimei înfăţişări în ring, unde vor avea de dansat trei stiluri noi: samba, improvizaţie şi Bollywood.

În urma sms-urilor la 1276 cu textul "Iuliana" sau "Moroşanu" şi a telefoanelor, perechea care va acumula cele mai multe voturi va fi pe primul loc şi va primi trofeul visurilor şi premiul de 60.000 de euro.

Perechea de pe locul al doilea va primi un premiu de 20.000 de euro. Ultima ediţie din acest sezon a emisiunii "Dansez pentru tine" va mai desemna şi câştigătorul premiului de popularitate. Cele cinci perechi care nu au ocupat un loc pe podium se luptă pentru premiul de 5.000 de euro pe care-l va primi cea mai populară pereche, în funcţie de voturile telespectatorilor Pro TV, care pot trimite sms la 1276 sau îşi pot vota favoritul pe site-ul dansezpentrutine.ro.

Ediţia care încheie sezonul al nouălea al "Dansez pentru tine" le va aduce în ringul de dans şi pe surorile gemene de la Cheeky Girls, care vor face un moment în emisiune alături de Darius Belu, câştigătorul trofeului visurilor din sezonul trecut al programului, alături de care au multe proiecte în Anglia.

Virgil Ianţu va intra pentru prima dată în platoul emisiunii "Dansez pentru tine", pentru a dansa un vals în scop umanitar. Fetiţa Andreei Esca, Alexia, va reveni în ringul de la "Dansez pentru tine" alături de partenerul ei de la competiţiile de dans sportiv, Pavel Bartoş va face un dans liric alături de fosta sa coregrafă, Victoria Bucun, iar Mihai Petre şi soţia sa, Elwira, vor închide sezonul în paşi de dans. Toate dansurile umanitare din ediţia de vineri vor avea un singur scop, acela de a ajuta o familie tânără să continue tratamentul de specialitate pentru fetiţele lor gemene diagnosticate cu autism.

Înainte cu câteva ore de plecarea lor la competiţia "Bailando por un sueno International", unde vor reprezenta România, Laura Cosoi şi Bogdan Boantă vor arăta pentru prima dată telespectatorilor "Dansez pentru tine" dansul cu care se vor prezenta în prima ediţie a concursului din Mexic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Surorile Cheeky Girls şi Virgil Ianţu dansează, în scop umanitar, în finala "Dansez pentru tine".
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surorile Cheeky Girls şi Virgil Ianţu dansează, în scop umanitar, în finala "Dansez pentru tine"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei