Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mai 2010 - Anul XV, nr. 104 (4395)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonio Banderas, în următorul film regizat de Pedro Almodovar

Actorul spaniol Antonio Banderas, stabilit la Hollywood, se va reîntâlni cu unul dintre regizorii săi fetiş, Pedro Almodovar, cu ocazia filmărilor pentru adaptarea cinematografică a unui roman poliţist scris de Thierry Jonquet, a anunţat, miercuri, cotidianul El Pais, citat de AFP.

La 20 de ani de la precedenta lor colaborare, în "Leagă-mă strâns/ Átame!", Antonio Banderas va juca în acest lungmetraj al cărui titlu provizoriu este "La piel que habito", potrivit El Pais.

Acest proiect reprezintă adaptarea cinematografică a romanului "La Mygale", scris de Thierry Jonquet în 1999, care prezintă povestea răzbunării unui chirurg plastician faţă de bărbatul care i-a violat fiica.

Penelope Cruz, actriţa care a apărut în toate filmele lui Almodovar din ultimii ani, nu figurează însă în distribuţia acestui proiect. "Cu cât dezvolt mai mult proiectul, cu atât o văd mai puţin în acest rol, dar nu e grav. O văd în multe alte roluri", a declarat cineastul spaniol.

Almodovar a mărturisit că a revizuit scenariul acestui film de nouă ori deja. "Voi putea să încep filmările tocmai pentru că am reuşit să rezolv câteva probleme mari care ţineau de adaptarea scenariului. Sunt o persoană tenace şi nu era un proiect pe care să-mi permit să-l abandonez", a mai spus acesta.

Data la care vor începe filmările, care vor dura 10 săptămâni, nu a fost încă precizată.

Prima colaborare dintre Antonio Banderas şi Pedro Almodovar datează din 1982, când cei doi au filmat comedia "Labirintul pasiunilor", pe vremea când actorul avea doar 22 de ani.

Antonio Banderas a jucat şi în "Femei în pragul unei crize de nervi/ Mujeres al borde de un ataque de nervios", lansat pe marile ecrane în 1988.

În ultimii ani, Antonio Banderas, căsătorit cu actriţa americană Melanie Griffith, a jucat în special în producţii hollywoodiene, notabil fiind rolul pe care l-a făcut în "Masca lui Zorro".

Pedro Almodovar, în vârstă de 58 de ani, a fost premiat de două ori la Festivalul de Film de la Cannes. El a primit premiul pentru regie, în 1999, pentru "Totul despre mama mea", şi premiul pentru scenariu, în 2006, pentru "Volver".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonio Banderas, în următorul film regizat de Pedro Almodovar.
 Vizualizări articol: 316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonio Banderas, în următorul film regizat de Pedro Almodovar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei