Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 apr 2010 - Anul XV, nr. 98 (4389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sandra Bullock a adoptat un copil şi a depus actele de divorţ

Actriţa americană Sandra Bullock a adoptat un copil de culoare şi a depus actele de divorţ, în urma infidelităţilor soţului ei, vedeta de televiziune Jesse James, informează people.com.

Sandra Bullock a avut parte, în public, în acest an, atât de momente frumoase, cât şi de altele negre - câştigând, în ianuarie, primul Oscar din carieră (pentru rolul unei femei care adoptă un copil de culoare, în filmul "The Blind Side") şi fiind nevoită să suporte apoi scandalul intens mediatizat al infidelităţilor soţului său.

În viaţa privată, însă, actriţa americană a avut parte de o mare bucurie, pe care a păstrat-o doar pentru ea. Numele "secretului" este Louis, are trei luni şi jumătate, el fiind copilul adoptat al Sandrei Bullock.

În noul număr al revistei People, Sandra Bullock a mărturisit că este mama micuţului Louis Bardo Bullock, în vârstă de 3 luni şi jumătate, născut în New Orleans.

Sandra Bullock şi soţul ei, Jesse James, au decis să adopte un copil în urmă cu patru ani şi l-au adus pe Louis în reşedinţa cuplului încă din ianuarie, însă au hotărât să păstreze această informaţie doar pentru ei, urmând să o anunţe, public, după gala premiilor Oscar. Membrii familiei, prietenii apropiaţi şi cei trei copii ai lui Jesse James - Sunny, Jesse Jr. şi Chandler - au avut un rol esenţial în păstrarea acestui secret.

Însă la 10 zile după gala premiilor Oscar, care a avut loc la Los Angeles, pe 7 martie, Sandra Bullock şi Jesse James s-au despărţit, în urma informaţiilor apărute în presa americană referitoare la infidelităţile lui James. Sandra Bullock a declarat că va finaliza procedura de adopţie a micuţului Louis în calitate de părinte unic.

Noul număr al revistei People, care conţine interviul în versiune completă acordat de Sandra Bullock, apare vineri.

Jesse James s-a internat într-o clinică din oraşul american Tucson pe 10 martie, după ce modelul Michelle McGee a dezvăluit în presă că a avut o relaţie de 11 luni cu acesta, în timp ce el era căsătorit cu Sandra Bullock.

De atunci, alte două femei au declarat că au avut aventuri cu Jesse James, iar o patra presupusă amantă a afirmat că legătura lor a avut loc în timp ce cunoscutul mecanic de motociclete, devenit un adevărat star în Statele Unite ale Americii graţie unui reality show, era deja căsătorit.

Sandra Bullock, în vârstă de 45 de ani, şi Jesse James, în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale emisiunii "Monster Garage", prezentată de James pentru postul Discovery Channel. Sandra Bullock şi Jesse James s-au căsătorit în iulie 2005.

Jesse James este constructor de motociclete şi vedeta unui reality show de televiziune.

Căsătoria lor a surprins multe persoane la Hollywood, uimite de alianţa dintre o actriţă renumită pentru discreţie în ceea ce priveşte viaţa personală şi un personaj rebel, aflat la a treia căsnicie şi care a ţinut mult timp prima pagină a tabloidelor americane, din cauza problemelor judiciare pe care le-a avut cu una dintre fostele sale soţii, o actriţă de filme porno.

Jesse James a fost prezent alături de soţia sa pe durata întregului sezon al premiilor de la Hollywood, în timpul căruia Sandra Bullock a primit toate distincţiile importante, începând cu trofeul Sindicatului Actorilor Americani şi terminând cu Oscarul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandra Bullock a adoptat un copil şi a depus actele de divorţ.
 Vizualizări articol: 325 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandra Bullock a adoptat un copil şi a depus actele de divorţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei