Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 apr 2010 - Anul XV, nr. 98 (4389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hugh Hefner: Doar Robert Downey Jr. poate să mă interpreteze pe marele ecran

Hugh Hefner, patronul revistei Playboy, a declarat că va accepta ca viaţa lui să fie transpusă pe marele ecran doar cu condiţia ca rolul lui să fie interpretat de Robert Downey Jr., informează contactmusic.com.

Miliardarul american este convins că Robert Downey Jr. este singurul actor capabil să îl interpreteze pe marele ecran. De altfel, patronul revistei Playboy i-a spus exact acest lucru lui Downey Jr., luni seară, când cei doi au păşit împreună pe covorul roşu cu ocazia premierei din Los Angeles a filmului "Iron Man - Omul de oţel 2".

"I-am spus: «Nici măcar eu nu aş putea să joc mai bine acest rol»", a declarat Hefner.

Hugh Hefner a declarat, totodată, că aşteaptă în continuare scenariul potrivit, însă a confirmat faptul că, dacă acest proiect va fi realizat, atunci primul pe care îl va suna va fi actorul Robert Downey Jr.

Hugh Hefner a înfiinţat revista Playboy în 1953. Profiturile aduse de compania Playboy Enterprises Inc., specializată în divertismentul destinat adulţilor, care cuprinde posturi de televiziune şi numeroase contracte publicitare, au scăzut în ultimii ani, din cauza competiţiei materialelor pentru adulţi difuzate gratuit pe internet şi a diminuării veniturilor din publicitate.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Robert Downey Jr. a avut numeroase probleme în viaţa personală. Actorul din "Iron Man - Omul de oţel" a fost arestat în 1996 pentru deţinere de droguri şi arme, a petrecut aproape un an în închisoare în 1999 şi a fost arestat din nou, în 2000, tot pentru posesie de droguri. Pentru partitura din "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder", Robert Downey Jr. a primit a doua lui nominalizare la premiile Oscar, la categoria "cel mai bun actor în rol secundar", în 2009. Actorul a primit prima nominalizare la Oscar în 1992, pentru rolul principal din "Chaplin".

Robert Downey Jr. va putea fi văzut, de vineri, şi pe marile ecrane din România, în filmul "Iron Man - Omul de oţel 2", şi va juca în continuarea lungmetrajului "Sherlock Holmes". Actorul american va face parte şi din distribuţia SF-ului "Gravity", regizat de Alfonso Cuaron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hugh Hefner: Doar Robert Downey Jr. poate să mă interpreteze pe marele ecran.
 Vizualizări articol: 727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Hugh Hefner: Doar Robert Downey Jr. poate să mă interpreteze pe marele ecran5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei