Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 apr 2010 - Anul XV, nr. 96 (4387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sonique a ieşit învingătoare din lupta cu cancerul mamar

Cântăreaţa britanică Sonique, cunoscută şi pentru cariera ei de DJ, a ieşit învingătoare din lupta cu cancerul mamar, medicii britanici declarând că artista este complet vindecată, informează showbiz.sky.com.

Cântăreaţa britanică în vârstă de 41 de ani a primit vestea cea bună în aceeaşi zi când a înregistrat, împreună cu alte artiste, o piesă ce va fi comercializată în scopuri caritabile.

Sonique a fost diagnosticată cu cancer mamar în mai 2009.

După trei operaţii de extirpare a tumorilor, numeroase şedinţe de chimioterapie intensivă, dar şi de radioterapie preventivă, Sonique a învins această maladie. "Încerc doar să mă distanţez cât pot de mult de toată această experienţă", a declarat artista.

În momentul în care am făcut acele operaţii şi medicii au extirpat tumorile, am început să mă schimb. Oamenii îmi spuneau: «Ai cancer». Dar eu continuam să le spun: «Nu, fac chimioterapie». Este o mare diferenţă. Însă acum totul a trecut. Decât să mă gândesc că acum sunt pe drumul spre vindecare, eu mi-am spus că m-am vindecat şi că a sosit momentul să strâng cioburile, să merg mai departe şi să uit acele momente. Trebuie să gândeşti pozitiv", a explicat cântăreaţa.

Sonique a înregistrat la sfârşitul săptămânii trecute, împreună cu alte 19 cântăreţe, un cover al piesei "Girls Just Want To Have Fun", un hit lansat de Cyndi Lauper în anii '80. Încasările generate de comercializarea acestei piese vor fi donate unor organizaţii de caritate.

Vestea vindecării cântăreţei Sonique vine la mai puţin de două zile după ce soţia actorului Michael C. Hall a anunţat că acesta a reuşit şi el să învingă cancerul. În vârstă de 39 de ani, actorul american a anunţat în ianuarie că a fost diagnosticat cu limfom Hodgkin, o formă de cancer al sistemului limfatic.

Sonique, pe numele ei adevărat Sonia Clarke, a cunoscut cel mai mare succes din carieră în anul 2000, când remixul piesei "It Feels So Good" a ajuns pe primele locuri în clasamentele muzicale dance din Marea Britanie şi din Statele Unite ale Americii. De-a lungul anilor, ea a susţinut numeroase concerte şi în cluburile din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sonique a ieşit învingătoare din lupta cu cancerul mamar.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sonique a ieşit învingătoare din lupta cu cancerul mamar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei