Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 apr 2010 - Anul XV, nr. 96 (4387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De astăzi

Termica opreşte furnizarea căldurii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare nu vor mai beneficia de astăzi de căldură, atât ziua, cât şi noaptea.

Decizia de sistare a furnizării căldurii către populaţie din data de 27 aprilie vine ca urmare a prognozei meteo favorabile, care anunţă temperaturi suficient de ridicate pentru ca încălzirea locuinţelor să nu mai fie o necesitate, dar şi în urma numeroaselor solicitări venite din partea asociaţiilor de proprietari.

“Unele asociaţii au cerut oprirea furnizării căldurii încă de la începutul lunii aprilie, dar acest lucru nu a fost posibil câtă vreme temperaturile înregistrate în timpul nopţii, iar uneori chiar şi ziua, au fost cu mult sub limita legală de la care ni se permite sistarea furnizării acestui serviciu. Asociaţiile au avut în schimb posibilitatea să închidă furnizarea căldurii de la gigacalorimetru, dacă în urma consultării locatarilor a rezultat că sunt de acord cu acest lucru. De asemeni, fiecare locatar în parte a putut să oprească furnizarea căldurii în locuinţă, ori să beneficieze de cât a avut nevoie, cu ajutorul robineţilor montaţi pe calorifer odată cu repartitoarele de căldură”, a explicat directorul de marketing al Termica Suceava, Doina Oică.

În continuare, societatea de termoficare a municipiului Suceava va furniza apa caldă după programul normal, de la 06.00 la 22.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Termica opreşte furnizarea căldurii.
 Vizualizări articol: 702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Termica opreşte furnizarea căldurii2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Problema de marketing ?" trimis de
(27 apr 2010, 21:33:02
Daca asta tine de marketing in Sucevita noastra draga,atunci consortiile Dimler-Benz,Toyota,Ford,Crysler,etc,sunt in faliment.Astia duc o politica de marketing,de manageriat,financiara,incat au dus sociatatea in acesti ani de criza pe un profit urias respectiv:au credite cu duiumul,oameni ce urmeaza sa plece in somaj,societatea este aproape de colaps,perspective ioc,dorinte de faliment garla,deziderate in hacuirea si vinderea patrimoniului asisderea,etc.Toate acestea se intampla pentru ca unii sa aiba cu ce.......altii insa,"nenorocitii" de proletari,sa traga ponoasele.Oare managerii care si-au incasat salariile doldora,ptr asta au fost numiti in societate,sa o duca spre colaps si sa arunce vina "pe sistem"?Se pare ca abia de acum incep framantarile!Unde? Acolo,bineinteles.Domnilor manageri,de-ati sti ce urmeaza!Cat de bine este sa fii manager la o soc de stat,sa f..i banii si soarta angajatilor apoi....asta este...."sistemul"!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei