Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 apr 2010 - Anul XV, nr. 96 (4387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Jocuri de şcolari

Striptease pe catedră la un liceu din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grup de eleve din Fălticeni au transformat sala de clasă, şi mai exact catedra, într-un ring de dans al unui club de noapte şi s-au apucat de striptease.

În pauză, până să vină profesorul să înceapă următoarea oră, elevele s-au gândit să se distreze puţin. Două dintre ele, mai îndrăzneţe, s-au urcat pe catedră şi au început să danseze cu mişcări lascive, o colegă le filma, iar alţi câţiva colegi priveau şi se amuzau. Filmul cu întreaga reprezentaţie a fetelor a apărut pe site-ul unui post central de televiziune, iar imaginile, potrivit celui care le-a trimis, au fost filmate într-o sală de clasă a Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni.

 

„Aşa Ancuţa, hai dă-ţi jos pantalonii până la genunchi”

Filmul începe cu una dintre fete, Ancuţa, urcată pe catedră. Fata poartă un tricou şi o pereche de blugi cu talia joasă, care lasă să i se vadă lenjeria intimă. Peste pantaloni, Ancuţa şi-a mai pus o pereche de bikini. Eleva este imediat acompaniată la dans şi de o colegă de-a ei, care se urcă pe catedră, iar cele două încep împreună să se unduiască. Cameramanul, o colegă, cel mai probabil, le dă fetelor indicaţii, cum să se mişte şi ce să facă. Astfel, în scurt timp, fetele dansează una peste cealaltă, în timp ce din sală se aud strigăte de-ale colegilor. Ancuţa, mai îndrăzneaţă decât colega sa de dans, ascultă cu stricteţe indicaţiile cameramanului.

„Aşa Ancuţa, hai dă-ţi jos pantalonii până la genunchi” i se transmite fetei, care se descheie la pantaloni, iar apoi îşi aruncă lenjeria intimă pe care o avea peste blugi. „Aşa, Ancuţa, aşa”, se aude pe film, în timp ce fetele, vesele şi fără nici o reţinere, dansează în continuare pe catedră.

În cele din urmă, una dintre animatoare renunţă şi coboară de pe catedră. Nu şi Ancuţa, care-şi continuă dansul lasciv. „Ancuţa hai, dă-ţi sutienul jos” îi transmite fetei colega sa care filma, iar Ancuţa s-a conformat indicaţiilor şi şi-a continuat dansul fără sutien, preţ de câteva minute. Filmul s-a întrerupt brusc când vocea fetei care filma a spus „Gata, tu, hai că vine profa”.

 

Conducerea liceului, de negăsit

Contactată telefonic, directoarea Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni, Olguţa Popa-Ion, a declarat că nu are cunoştinţă despre aceste imagini şi ne-a transmis să-i acordăm câteva minute pentru a vedea filmul, spunând că după vizionarea imaginilor va face o declaraţie.

Am telefonat din nou la liceu, după jumătate de oră, iar directoarea şcolii nu a mai fost de găsit. Potrivit secretarei, directoarea se afla la o inspecţie. „Ştiu de ce aţi sunat, dar nu e de la noi”, aceasta a fost singura declaraţie pe care am primit-o de la şcoală, de la secretară. Am încercat să o contactăm pe directoarea Olguţa Popa-Ion şi pe telefonul mobil, însă fără succes.

 

Imaginile nu sunt de la Colegiul „Mihai Băcescu”, a declarat şeful IŞJ

Singurul care a putut da o declaraţie cu privire la imaginile apărute a fost şeful Inspectoratului Şcolar Suceava, Petru Carcalete, care a spus că a purtat discuţii cu conducerea colegiului, iar imaginile nu sunt din liceu.

„Am vorbit la şcoală şi direcţiunea spune că nu se confirmă. Au încercat să identifice clasa după un tablou. S-a mers în fiecare clasă. Imaginile nu sunt de la Colegiul „Mihai Băcescu”, a mai spus Carcalete. Tot el a declarat însă că, „în urma verificărilor pe care le-a făcut directorul şcolii, elevii din clasa din care se spune că ar fi şi protagoniştii filmului erau la ora de informatică, şi erau toţi prezenţi”.

Cum conducerea şcolii susţine că imaginile şi elevii nu sunt de la Colegiul „Mihai Băcescu”, se pune întrebarea cum a ajuns conducerea şcolii la concluzia că elevii erau la ora de informatică şi despre ce elevi este vorba.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Striptease pe catedră la un liceu din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 10 voturi
Striptease pe catedră la un liceu din Fălticeni3.6510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta vreti sa ne vindeti ca o stire "senzational"? trimis de
(27 apr 2010, 11:12:12
...incet am impresia ca deveniti un ziar de ...cancan.Nu inteleg unde-i senzationalul sau sinteti atit de pudici incit aratati cu destul ce-or facut niste copchile in pauza?Sau sa inteleg ca sinteti ca pe vremea epocii de aur cind uitindu-va la un film porno chinezesc senzationalul era cind un barbat isi descheia primul bumb de la camasa?PS:nu va dau indicatii ce sa scrieti dar va sugerez doar sa scutiti ziarul cu asemenea stiri ca ele au un efect de bumerang si voi va faceti de toata cacaoa.
2.   MAXIM! trimis de
(27 apr 2010, 11:34:07
Fata era cumva de la o clasa de profil vido-chat?
2.1  RE: MAXIM! trimis de
(27 apr 2010, 20:13:29
=)) Buna asta. Colegiul Tehnic "Mihai Bacescu", profil uman (normal), sectia video-chat. big grin
3.   Faorte tare, frate Monitorule trimis de
(27 apr 2010, 11:59:59
...generatia Pokemonlaughing))))
4.   Chiar nu mai aveti subiecte??? trimis de
(27 apr 2010, 12:10:14
Aveti un ziar de doi bani! In afara de subiecte de scandal si sa-i pupati in fund pe cei de la PDL nu stiti sa faceti (sau sa scrieti).
4.1  RE: Chiar nu mai aveti subiecte??? trimis de
(27 apr 2010, 12:27:23
Domle, asta e o problema grava a invatamantului local si romanesc in general. Acum ca s-a lasat cu dezbracat, asta-i partea a doua. Parerea mea este ca cineva din scoala aia trebuie sa plece odata cu domnisoara dansatoare ca sa faca striptease in Germania, nu sa profeseze la liceu!
4.2  RE: Chiar nu mai aveti subiecte??? trimis de
(27 apr 2010, 13:03:28
TEF**EANU, poate nu ai retinut corect, dar era pauza, situatie in care nici un cadru didactic nu e obligat sa stea in sala de clasa.....si apoi, cum poate o mana de profesori sa pazeasca permanent o turma neastamparata de elevi???
5.   Generatia OTV! trimis de
(27 apr 2010, 13:29:15
Pai daca si presedintele Romaniei a stat la o masa de streaptease pe vremea cad mergea la OTV ce poti sa-i ceri unui copil abia iesit din ou ?! Asta vede, asta face! Nu e vina copilului! Asta vede la OTV, asta citeste prin ziare, el intelege ca doar asa poate sa ajunga vedeta! Iar cat despre profesori nu am decat mila si compasiune: e greu sa lucreze cu o generatie intreaga de cretinoizi creati de OTV! E ca si cum ai antrena un infirm sa alerge la maraton!
6.   Niste pitipoance ... trimis de
(27 apr 2010, 17:20:53
Am vazut si eu filmuletul. Cele 2 fete care apar in filmulet sunt 2 pitipoance care vor sa iasa in evidenta, la varsta lor probabil ca li se pare cool ceea ce au facut. De cand telefoanele mobile au inceput sa fie dotate cu camera foto/video, a inceput sa fie impanzit netul cu fel si fel de filmulete tampite filmate cu telefonul mobil.
7.   Da trimis de
(27 apr 2010, 17:32:23
de acord cu adrianlaughing ....... nu mai au farmec ....
8.   Fain wei.... trimis de
(28 apr 2010, 02:34:07
Wei shi-ash ma vre sa fiu la lisheu acuma, shi fain wei, cu striptis, fain la Foltisheni, wei...
9.   Doar atat ? trimis de
(28 apr 2010, 10:23:48
faca o punea capra mai era ce mai era. asaa....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei