Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 apr 2010 - Anul XV, nr. 96 (4387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie şi Brad Pitt plănuiesc să se căsătorească în cadrul unei ceremonii restrânse

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt urmează să se căsătorească în cadrul unei ceremonii restrânse, la care nu vor participa "sute de invitaţi", a declarat un prieten al celebrului cuplu de la Hollywood, citat de contactmusic.com.

Cei doi actori, care au împreună şase copii - Max, în vârstă de opt ani, Pax, în vârstă de şase ani, Zahara, în vârstă de cinci ani, Shiloh, în vârstă de trei ani şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de 21 de luni -, sunt hotărâţi ca viitoarea lor ceremonie de nuntă să se desfăşoare departe de ochii publicului şi au optat pentru un format restrâns, cu puţini invitaţi, pentru a evita acuzaţiile referitoare la cheltuielile lor spectaculoase.

"Brad şi Angelina sunt persoane foarte retrase şi se mândresc cu faptul că sunt modeşti şi că nu aruncă cu banii pe fereastră. Nunta lor nu va fi spectaculoasă, iar la ea nu vor participa sute de persoane", a declarat un prieten al celor doi actori pentru tabloidul american OK!

În ultimele săptămâni, în presa americană au apărut o serie de informaţii potrivit cărora cei doi actori au hotărât să se căsătorească, după ce copiii lor le-au cerut să îşi oficializeze relaţia.

O sursă din anturajul cuplului a declarat: "Mai întâi a fost Maddox. El a fost primul care i-a rugat timp de mai mulţi ani să se căsătorească. Apoi, Shiloh şi Zahara au intervenit şi ele, iar Pax a spus deja că pentru el ar fi cel mai extraordinar lucru de pe pământ să devină cavaler de onoare".

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt plănuiesc să se căsătorească în cadrul unei ceremonii restrânse.
 Vizualizări articol: 757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Angelina Jolie şi Brad Pitt plănuiesc să se căsătorească în cadrul unei ceremonii restrânse5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei