Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 apr 2010 - Anul XV, nr. 94 (4385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dana Războiu pleacă de la postul de televiziune Kanal D

Dana Războiu, prezentatoarea principalului jurnal de ştiri al Kanal D, va părăsi postul de televiziune la care lucrează încă de la lansarea acestuia pe piaţa românească, în 2007.

Potrivit unor surse, Dana Războiu va pleca de la Kanal D în următoarea perioadă. Plecarea Danei Războiu vine în contextul în care Kanal D a anunţat recent că, din 10 mai, va fi relansat principalul jurnal de ştiri al televiziunii, sub denumirea "Ştirile Kanal D". Noul jurnal va fi difuzat de la ora 19.00, faţă de 18.30 cum este în prezent.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, Dana Războiu nu a putut fi contactată.

Pe de altă parte, contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii postului Kanal D au declarat că, din 10 mai, principala ediţie de ştiri a Kanal D va avea o altă structură şi un alt conţinut. În legătură cu prezentatorii principalului jurnal de ştiri, reprezentanţii Kanal D au spus că, probabil, vor fi nişte schimbări, însă în acest moment nu s-a stabilit nimic oficial.

Dana Războiu s-a alăturat postului Kanal D în 2007, odată cu lansarea postului TV pe piaţa din România. Ea şi-a început cariera în televiziune în 1995, prin colaborări pentru o emisiune de divertisment produsă de studioul TVR din Timişoara. Din 2000 a început să prezinte principala emisiune de ştiri a TVR 1. Licenţiată în psihologie, Dana Războiu a urmat cursuri de pregătire în jurnalism la televiziuni precum BBC şi CNN.

În august 2009, Dana Războiu l-a născut pe Marc, cel de-al doilea băieţel al ei. La începutul lunii martie 2010, Marc a fost operat pe inimă, operaţia fiind una reuşită, după cum a relatat presa la momentul respectiv.

Postul Kanal D este operat de trustul Dogan Media International, subsidiară a grupului Dogan Yayin Holding (DYH), care este lider pe piaţa de media din Turcia. Dogan a intrat pe piaţa de televiziune din România în ianuarie 2007, când televiziunea Kanal D a primit licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA). În plus, CNA a acordat, în decembrie 2008, o licenţă audiovizuală prin satelit televiziunii Lolipop TV, un post pentru copii operat de trustul Dogan Media International, care nu a început să emită.

Acţiunile Kanal D în România sunt deţinute în proporţie de 25% de grupul media Ringier. Ringier AG a anunţat, în ianuarie 2007, că va prelua 25% din Dogan Media International. Ulterior, s-a semnat un acord între compania elveţiană şi Dogan Yayin Holding A.S.

DYH are în portofoliu său opt publicaţii, printre care cele mai importante sunt Hurriyet, Milliyet şi Fanatik, opt posturi TV (printre care Star TV şi CNN Turk), trei staţii radio şi case de producţie audio, video şi print.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dana Războiu pleacă de la postul de televiziune Kanal D.
 Vizualizări articol: 400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dana Războiu pleacă de la postul de televiziune Kanal D5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei