Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 apr 2010 - Anul XV, nr. 94 (4385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carla Bruni, în distribuţia filmului "Midnight in Paris"

Prezenţa Carlei Bruni, prima doamnă a Franţei, în distribuţia filmului "Midnight in Paris", care va fi turnat în această vară la Paris, a fost confirmată, joi, de regizorul acestui lungmetraj, cineastul american Woody Allen, informează variety.com.

Regizorul american Woody Allen, de obicei extrem de "zgârcit" în ceea ce priveşte detaliile despre proiectele sale cinematografice, a confirmat, joi, prezenţa actorilor Owen Wilson, Marion Cotillard, Rachel McAdams şi Kathy Bates pe afişul filmului "Midnight in Paris", dar şi pe cea a soţiei preşedintelui Franţei, Carla Bruni.

Din distribuţia acestui film mai fac parte Michael Sheen, Nina Arianda, Tom Hiddleston, Corey Stoll, Mimi Kennedy şi Kurt Fuller.

Prezenţele actorilor Owen Wilson, Marion Cotillard şi Rachel McAdams în acest film au fost anunţate încă de la sfârşitul lunii martie, dar participarea Carlei Bruni, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, la acest proiect cinematografic, deşi a făcut subiectul multor zvonuri în ultimele luni în presa de specialitate, a fost confirmată abia joi.

"Midnight in Paris" este o comedie romantică ce prezintă povestea unei familii care călătoreşte în capitala Franţei în interes de afaceri şi pe cea a unui cuplu de tineri recent logodiţi, a cărui viaţă va fi transformată de această călătorie.

"Filmul celebrează pasiunea unui tânăr bărbat pentru oraşul Paris, explorând în acelaşi timp iluzia pe care oamenii o au adeseori, crezând că vieţile celorlalţi sunt mai bune decât ale lor", a declarat Woody Allen.

Filmul este produs de Letty Aronson, Steve Tenenbaum şi Jaume Roures şi face parte dintr-un contract de finanţare a trei lungmetraje, semnat de compania lui Woody Allen, Gravier Prods., şi Mediapro.

Compania de producţie cinematografică spaniolă Mediapro a produs şi precedentele două filme ale regizorului american - "Vicky Cristina Barcelona" şi "You Will Meet a Tall Dark Stranger", ce va fi proiectat în afara competiţiei la Festivalul de la Cannes şi va fi lansat pe marile ecrane în această toamnă.

Woody Allen, născut la New York, este unul dintre cei mai importanţi regizori de film, scenarişti şi actori americani. Allen scrie scenariile, regizează şi joacă în majoritatea filmelor sale. Sursele sale de inspiraţie sunt literatura, sexualitatea, filosofia, psihologia, identitatea evreiască, cinematografia europeană şi oraşul New York, unde s-a născut şi a locuit dintotdeauna.

De la "Take the Money and Run", în 1969, Allen a realizat, în medie, un film pe an. Printre acestea s-au numărat filme devenite clasice precum "Annie Hall", "Manhattan" şi "Zelig", dar şi producţii mai puţin pretenţioase precum "Vicky Cristina Barcelona".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carla Bruni, în distribuţia filmului "Midnight in Paris".
 Vizualizări articol: 660 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carla Bruni, în distribuţia filmului "Midnight in Paris"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei