Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 apr 2010 - Anul XV, nr. 94 (4385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În zi de sărbătoare

Traficul rutier din Suceava, paralizat pe arterele principale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nervii multor suceveni au dat ieri în clocot după ce aceştia au fost nevoiţi să piardă zeci de minute sau chiar ore întregi pentru a ajunge în diverse zone ale municipiului, pe străzi cu traficul blocat de numeroasele autoturisme aflate în trafic, dar şi de lucrările care au dus la închiderea totală sau parţială a unor străzi.

Problemele din trafic au început chiar de dimineaţă, când, pe Calea Unirii, blocajele din trafic s-au făcut simţite chiar de la pasajul CFR, principala cauză fiind “gâtuirea” făcută de cei de la TMUCB, care au blocat accesul pe o bandă de circulaţie, în zona Bazarului, cu lucrările de montare a unei conducte de apă.

Ca de obicei, într-o zi de sărbătoare, numărul maşinilor aflate în trafic a crescut foarte mult, zona Bazarului fiind una dintre cele mai aglomerate din municipiul reşedinţă de judeţ. Acest lucru era evident şi prin parcările aproape pline de la Iulius Mall, situate vizavi de Complexul Comercial Bazar, la ora 08.00 dimineaţa, când magazinele din mall nici măcar nu sunt deschise.

 

Calea Unirii, blocată de la un capăt la altul

Orele amiezii au transformat principalele artere de circulaţie din Suceava într-un adevărat coşmar, atât pentru şoferi, cât şi pentru pasagerii mijloacelor de transport în comun, care au fost nevoiţi să piardă zeci de minute şi chiar ore aşteptând ca maşina în care se aflau să avanseze cu viteza melcului.

“E incredibil, am făcut o oră şi jumătate din Burdujeni până la Policlinică. Aveam de depus nişte acte la primărie, dar dacă ştiam că păţesc aşa mai bine mă lipseam”, a spus Cristina Acasandrei, unul dintre pasagerii autobuzelor TPL care au fost blocate în trafic.

Dacă aglomeraţia de pe Calea Unirii, până la sensul giratoriu de la Bazar, era explicabilă prin obligarea autoturismelor să circule pe o singură bandă, ca urmare a executării unor lucrări ISPA, cozile kilometrice formate de la Sala Sporturilor înspre Centru, pe o zonă unde nu mai erau restricţii de circulaţie din cauza unor lucrări, nu are altă explicaţie decât numărul mare de maşini din trafic şi faptul că ruta alternativă, Serpentine, e total închisă circulaţiei rutiere.

 

Problemele din trafic vor dura toată vara

Nici alte zone ale Sucevei nu au fost scutite de blocaje rutiere, bulevardul principal fiind înţesat de maşini, de la un capăt la celălalt al oraşului, la fel ca şi bulevardul George Enescu şi strada Universităţii.

În aceste condiţii, pentru a putea ajunge la intervenţii, maşinile de Ambulanţă şi cele ale Poliţiei au fost nevoite să circule pe contrasens în foarte multe cazuri.

Problemele de trafic din Suceava sunt abia la început, pentru că deja tot mai multe maşini cu numere străine încep să îşi facă simţită prezenţa în oraş, în vreme ce lucrările ISPA sunt departe de a fi finalizate, iar cele de reparaţii stradale sunt abia la început. Drept urmare, se anunţă o vară fierbinte, în care mii de maşini vor fi blocate în stradă, iar călătorii se vor coace de căldură şi nervi în autoturismele personale sau în mijloacele de transport în comun, care vor avansa câte un metru pe minut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul rutier din Suceava, paralizat pe arterele principale.
 Vizualizări articol: 2522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Traficul rutier din Suceava, paralizat pe arterele principale4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Problemele din trafic vor dura toata vara trimis de
(24 apr 2010, 13:05:35
ABSOLUT INCORECT!Vor dura atata timp aceste probleme cat vom avea in fruntea primariei niste incapabili,care nu sunt in stare sa faca si sa respecte o minima planificare in derularea acestor lucrari,Cel care isi aroga titlul de coordonator al unui comandament de care tot auzim permanent,dar care nu are nici cel mai mic efect,de care nu tine seama absolut nimeni,si care are rolul unui simplu supraveghetor care nici macar nu are habar ce se deruleaza sub ochii lui,este mai mult decat poate suporta orice om normal,care plateste acesti oameni sa isi faca datoria.Dv va simtiti multumiti de ce face acest om in fruntea orasului?Eu nu sunt,pt ca ma costa distrugerile provocate doar masinii mele,zeci de milioane de lei,si asta datorita halului in care stie sa administreze o infrastructura pe care a adus-o in stare de ruina absoluta,ori din nestiinta,ori din lipsa unei priceperi manageriale,ori rea credinta!Alegeti-va singuri varianta corecta!
2.   ... trimis de
(24 apr 2010, 14:01:53
sa`i fwt pe toti...sa lucreze noaptea
3.   Mda trimis de
(24 apr 2010, 15:23:30
Si primarul asta isi mai anunta nonsalant candidatura din nou la conducerea prmariei in acest haos. Mare ... idiotenie.
4.   Asa ..... trimis de
(24 apr 2010, 21:51:21
Cum sa nu isi anunte intentia de a candida? Daca suntem un oras de prosti! Ia sa mergem sa-l scoatem de par din primarie si sa il punem sa-si de-a demisia, sa vezi cum ar mai alerga pe strazi si sa fie preocupat de cetateni. Noi suntem prosti. Eu recunosc, l-am votat primul mandat, dar era altul contextul, venea ca un om nou ce sa-i schimbe pe psd-isti, acum a devenit un nesimtit mai mare decat ei.

Ne plac gropile imprastiate peste tot? Cat ne costa reparatia masinilor?
5.   Prostimea stie cum sa aleaga! trimis de
(24 apr 2010, 23:10:16
Prostimea alege...si este ca de obicei la loc de cinste. Am ajuns oare un oaras de prosti!?
5.1  RE: Prostimea stie cum sa aleaga! trimis de
(24 apr 2010, 23:57:27
Nu numai un oras de prosti, o tara de prosti, avem ceea ce a vota prostimea care gandeste cu galeata si kilu de zahar.
6.   Sa traiti bine trimis de
(25 apr 2010, 00:09:57
Pentru primarul portocaliu cu sarmaua'n gura si notabilitatile orasului si judetului, care participa la bataia de joc din oameni un calduros 100000000 frigidere cu carne
7.   Mai nervosilor trimis de
(25 apr 2010, 01:28:33
ia mai lasati masinile si umblati cu bicicleta ca mai scade si slanina de pe voi.......nici nu mai poluati asa de mult.....
7.1  RE: Mai nervosilor trimis de
(25 apr 2010, 21:15:16
Quod licet Iovis, non licet bovis... Ma rog unii pot sa meraga si cu troti daca au chef, unii sunt obligati sa mearga cu masina.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei