Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 apr 2010 - Anul XV, nr. 94 (4385)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Neînţelegere

Reclamaţi pentru fugă de la locul accidentului, după ce au salvat un pieton beat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi soţi care se aflau într-un autoturism s-au trezit urmăriţi de poliţie după ce, văzând un bărbat căzut pe carosabil, s-au oprit şi l-au tras la marginea şoselei.

Povestea s-a complicat după ce un martor a sunat la 112 şi a anunţat că pe DN 17B, în comuna Dorna Arini, un bărbat a fost victima unui accident de circulaţie, iar femeia aflată la volan a părăsit locul faptei. Apelul a fost făcut joi seară, cu puţin înainte de ora 22.00, în scurt timp poliţiştii reuşind să dea şi de maşina suspectă. 

Din cercetările oamenilor legii a rezultat că Lăcrămioara B., localnică, aflată la volanul unui autoturism, a observat un bărbat căzut pe carosabil, şi, ajutată de soţ, l-a tras pe acesta de pe acostament. Ea l-a recunoscut ca fiind Marin P., în vârstă de 35 de ani, localnic din Dorna Arini, aflat în stare avansată de ebrietate şi a plecat mai departe, fără a suna însă la 112 şi a anunţa că un om este în dificultate.  

Transportat la spital, pietonul turmentat a fost diagnosticat cu ,,plagă contuză frontală şi comoţie cerebrală”, leziuni produse prin cădere. În urma verificării cu etilotestul a rezultat că acesta avea o concentraţie de 1,42 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Poliţia precizează că din cercetările efectuate şi audierea tuturor martorilor nu s-au conturat elemente care să confirme producerea unui accident de circulaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reclamaţi pentru fugă de la locul accidentului, după ce au salvat un pieton beat.
 Vizualizări articol: 3712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Reclamaţi pentru fugă de la locul accidentului, după ce au salvat un pieton beat4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(24 apr 2010, 15:35:18
facerea d bine ,fu**re d mama
2.   Dificultate? trimis de
(25 apr 2010, 18:33:00
De cand un om beat e in dificultate? E doar beat, si ar trebui sa invete sa bea acasa la el, nu sa umble creanga pe drumuri. De ce trebuie sa se trimita fuga politia sau ambulanta pentru un p r o s t care bea fara masura si se culca in drum? Poate in timp ce asta e luat de ambulanta are loc un accident, sau un bolnav de inima face un infarct si nu exista nici o masina disponbila pentru ca e plecata la cules de oameni beti de pe drum. Ar trebui sa fie foarte bine reglementata treaba ambulantei si a politiei, vis a vis de aceste specimene. Se duce sa-l culeaga de pe strada? OK! Sa plateasca de sa -i iasa ochii din cap si data viitoare sa fie atent pe unde se culca. E "posesor" de ajutor social? Sa-i fie sistat, pentru ca nu e corect ca statul sa plateasca ajutoare pentru a avea unii ce sa bea. Daca nu bea banii din ajutorul social, inseamna ca are alta sursa de venit, deci nu-i trebuie ajutor de stat. Are servici? Cu atat mai bine sa fie amendat si obligat sa plateasca amneda! AM ZIS!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei