Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 apr 2010 - Anul XV, nr. 89 (4380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Laura Cosoi, Bogdan Boantă, Doina Botiş şi Wilmark , la competiţia "Bailando por un Sueno"

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă vor reprezenta România în competiţia "Bailando por un sueno", varianta internaţională a show-ului "Dansez pentru tine", care va avea loc in Mexic, din cu 16 mai, informează postul de televiziune Pro TV.

După ce au fermecat publicul cu dansuri elegante şi spectaculoase în cele două sezoane "Dansez pentru tine" la care au participat, Laura şi Bogdan îşi propun să cucerească întreaga lume. România este deja un concurent important pentru toate ţările participante, pentru că, acum doi ani, perechea ce a reprezentat România atunci, Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, antrenată de Doina Botiş, a câştigat locul al II-lea după reprezentata ţării gazde, Mexic, care a câştigat marele premiu.

"Suntem onoraţi că ne reprezentăm ţara într-o competiţie internaţională de dans, însă suntem şi la fel de emoţionaţi la gândul responsabilităţii pe care o avem. Am început deja repetiţiile şi sperăm să facem istorie şi pe ringul de dans din Mexic şi să ne întoarcem învingători acasă", a declarat Laura Cosoi.

Vineri seara, în cadrul emisiunii "Dansez pentru tine" de la Pro TV, telespectatorii au făcut cunoştinţă cu întreaga echipă care va pleca din mai să reprezinte România în Mexic. Alături de Laura Cosoi şi Bogdan Boantă va fi coregrafa Doina Botiş, "responsabilă" de multe momente memorabile atât în istoria "Dansez pentru tine" din România, unde a antrenat perechi precum Cristina Rus şi Bogdan Negrea, Smiley şi Adriela, Randi şi Alexandra sau Radu Vâlcan şi Elena Voscoboinic, cât şi în ediţia internaţională din Mexic, unde s-a impus deja cu coregrafiile ei spectaculoase şi cu tehnicile ei pedagogice de invidiat.

În juriul emisiunii din Mexic fiecare ţară participantă îşi are reprezentantul, astfel că, din România va fi prezent Wilmark, parte a juriului emisiunii din România şi director de programe la ProFM Latino. Cu experienţa notării a sute de dansuri în nouă sezoane ale competiţiei visurilor de la Pro TV, Wilmark este pregătit să evalueze dansurile perechilor din toate ţările participante, mai ales că el a aflat totul despre show-ul din Mexic de la un "spion" de încredere. Wilmark a aflat regulile show-ului "Bailando por un Sueno International", obiceiurile de acolo, precum şi alte ponturi, de la reprezentantul român al juriului din ediţia trecută, Dana Rogoz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Laura Cosoi, Bogdan Boantă, Doina Botiş şi Wilmark , la competiţia "Bailando por un Sueno".
 Vizualizări articol: 968 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Laura Cosoi, Bogdan Boantă, Doina Botiş şi Wilmark , la competiţia "Bailando por un Sueno"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei