Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 apr 2010 - Anul XV, nr. 89 (4380)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kirsten Dunst, în noul film al lui Lars Von Trier, "Melancholia"

Actriţa americană Kirsten Dunst, cunoscută din seria de filme "Omul-Păianjen", va fi protagonista noii pelicule regizate de Lars Von Trier, "Melancholia", după ce Penelope Cruz a renunţat la proiect, potrivit cotidianului britanic The Independent.

Din moment ce Penelope Cruz a renunţat la rolul principal din "Melancholia", pentru a juca în noul film din seria "Piraţii din Caraibe", Kirsten Dunst, va prelua partitura, în noul film al celebrului şi controversatului regizor danez.

Dunst urmează să joace alături de Charlotte Gainsbourg, protagonista din "Anticristul", filmul anterior al lui Lars Von Trier, actorul britanic Kiefer Sutherland şi actriţa franceză Charlotte Rampling, care urmează să apară şi în "Never Let Me Go", în regia lui Mark Romanek, împreună cu Carey Mulligan and Keira Knightley.

"Melancholia", o dramă apocaliptică SF, va fii filmată din iulie până în septembrie în sudul Suediei.

Kirsten Dunst va mai apărea şi în drama "All Good Things", alături de Ryan Gosling, iar scurtmetrajul său, "Bastard", va avea premiera la sfârşitul acestei luni la Tribeca Film Fest, la New York, urmând să fie proiectat şi la Cannes.

Actriţa americană Kirsten Dunst, născută pe 30 aprilie 1982, s-a făcut remarcată în filmul "Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor" (1994), în care a jucat alături de Brad Pitt şi Tom Cruise, obţinând o nominalizare la Globurile de Aur şi premiul pentru cel mai bun debut la MTV Movie Awards. În 1995, a fost inclusă în lista celor mai frumoşti 50 de oameni de People Magazine. Actriţa a fost apreiată pentru interpretarea din "Sinuciderea fecioarelor" (1999) semnat de Sofia Coppola, regizoare cu care a mai colaborat şi la "Marie-Antoinette" (2006), peliculă în care Dunst a avut rolul titular. De asemnea, a fost distribuită în filmul lui Michael Gondry, "Strălucirea eternă a minţii neprihănite", în 2004, jucând alături de Jim Carrey şi Kate Winslet.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kirsten Dunst, în noul film al lui Lars Von Trier, "Melancholia".
 Vizualizări articol: 452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kirsten Dunst, în noul film al lui Lars Von Trier, "Melancholia"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei