Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mar 2010 - Anul XV, nr. 61 (4352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jennifer Love Hewitt s-a despărţit de iubitul ei, actorul Jamie Kennedy

Actriţa americană Jennifer Love Hewitt s-a despărţit de iubitul ei, actorul Jamie Kennedy, alături de care joacă în serialul de televiziune "The Ghost Whisperer/ Mesaje de dincolo", informează accesshollywood.com.

Potrivit revistei People, citată de accesshollywood.com, relaţia celor doi actori s-a încheiat la exact un an de când a început.

Jennifer Love Hewitt şi Jamie Kennedy păreau a fi inseparabili şi au putut fi văzuţi împreună pe covorul roşu la premierele americane ale filmelor "Saga Amurg: Lună Nouă" şi "This Is It", dar şi la petrecerile organizate înainte şi după gala premiilor Oscar.

În aprilie 2009, Jennifer Love Hewitt a vorbit pentru prima oară despre sentimentele ei faţă de Jamie Kennedy, în talk show-ul găzduit de Ellen Degeneres.

"Ştiam că era amuzant, ştiam că era special", a declarat actriţa americană. "Universul întotdeauna îţi aduce ceva cu adevărat frumos şi minunat (după o despărţire, n.r.) şi exact acest lucru mi se întâmplă mie în această perioadă", a mai spus ea.

Deşi presa americană a scris, în iulie 2009, că Jennifer Love Hewitt şi Jamie Kennedy urmau să se logodească în scurt timp, agenţii de presă ai ambilor actori au infirmat aceste informaţii.

În trecut, Jennifer Love Hewitt a fost logodită cu actorul Ross McCall şi a avut o relaţie cu John Mayer şi o alta cu Carson Daly.

Jennifer Love Hewitt, în vârstă de 31 de ani, este cunoscută pentru rolul din producţia de televiziune "Party of Five", a companiei Fox. De asemenea, Hewitt a jucat în filmul "Ştiu ce ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer", dar şi în continuarea acestuia - "N-am uitat ce-ai făcut astă-vară/ I Still Know What You Did Last Summer". Actriţa poate fi văzută în prezent în serialul "Mesaje de dincolo/ Ghost Whisperer", în care joacă rolul Melindei Gordon, o tânără care poate să comunice cu fantomele care nu au părăsit lumea terestră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jennifer Love Hewitt s-a despărţit de iubitul ei, actorul Jamie Kennedy.
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jennifer Love Hewitt s-a despărţit de iubitul ei, actorul Jamie Kennedy0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei