Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 mar 2010 - Anul XV, nr. 61 (4352)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Actriţa Cynthia Nixon, premiată de o organizaţie gay

Actriţa Cynthia Nixon, interpreta Mirandei Hobbes din franciza "Totul despre sex", a primit, sâmbătă seară, la New York, premiul GLAAD Media din partea organizaţiei Gay and Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD), informează Reuters.

"Noi aducem instituţia căsătoriei înapoi la fundamentele ei şi o revitalizăm de la rădăcină în sus!", a declarat Cynthia Nixon în discursul ei de acceptare a premiului, susţinut sâmbătă seară, în timpul celei de-a 21-a gale anuale GLAAD Media Awards.

Serialul de televiziune "Brothers & Sisters", difuzat de postul american ABC, care spune povestea unui cuplu gay ce încearcă să îşi întemeieze o familie, a fost desemnat cel mai bun serial dramatic.

Actriţa Sigourney Weaver a fost şi ea prezentă la această gală şi a acceptat premiul decernat celei mai bune miniserii de televiziune, în numele întregii echipe a producţiei "Prayers for Bobby". În această miniserie, inspirată dintr-o poveste adevărată, Sigourney Weaver a interpretat rolul unei soţii casnice din anii '70, foarte religioasă, care încearcă să accepte faptul că fiul ei este homosexual.

"The Oprah Winfrey Show" s-a impus la categoria cel mai bun episod al unui talk-show, pentru "Ellen DeGeneres and Her Wife, Portia de Rossi".

Lungmetrajul hispano-britanic "Little Ashes" a primit premiul GLAAD Media pentru cel mai bun film lansat în ediţie limitată, iar printre ceilalţi câştigători, premiaţi pentru faptul că au acoperit în emisiunile lor problematica homosexualităţii, s-au numărat "The Rachel Maddow Show" (MSNBC), NBC, The New York Times, CNN şi ESPN.com.

Joy Behar, coprezentatorul emisiunii "The View", difuzată de postul ABC, a primit premiul pentru excelenţă, graţie iniţiativei sale de a vorbi despre drepturile civile ale persoanelor homosexuale în această emisiune diurnă, extrem de populară în Statele Unite ale Americii.

Însă seara i-a aparţinut actriţei Cynthia Nixon, care, în mai 2009, a declarat publicului prezent la un eveniment organizat la New York pentru susţinerea căsătoriilor homosexuale, intitulat Love, Peace and Marriage Equality, că s-a logodit în aprilie cu partenera sa de viaţă, activista americană Christine Marinoni. Nixon a fost recompensată cu Vito Russo Award, decernat în memoria criticului de film cu acelaşi nume, un renumit activist pentru drepturile persoanelor gay.

Alianţa împotriva defăimării homosexualilor şi lesbienelor (GLAAD) a fost înfiinţată în urmă cu peste 21 de ani, cu scopul de a transmite în societate imagini pozitive despre vieţile persoanelor homosexuale, pentru a contracara efectul negativ produs de reportajele despre SIDA din anii '80. Alte premii GLAAD vor fi acordate în aprilie, la Los Angeles, şi în iunie, la San Francisco.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actriţa Cynthia Nixon, premiată de o organizaţie gay.
 Vizualizări articol: 354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actriţa Cynthia Nixon, premiată de o organizaţie gay0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei